2014-05-29 07:00Presse meddelelse

Nye kikkerter fra Pentax med 30 års garanti

null

Pentax lancerer to nye kikkerter, 8x30 PCF CW og 10x30 PCF CW. Disse kikkerter bliver de mest kompakte kikkerter i PCF-serien. En allround-serie som passer godt til både indendørs og udendørs aktiviteter i kraft af sin vandtætte konstruktion.


Vigtigste funktioner

 1. Optikken
  Med FMC-antirefleksbehandlede linser og højtbrydende Bak4-prismer får man et skarpt og lyst billede. Man kan nemt tilpasse sit udsyn i kikkerten ved hjælp af de avancerede okularer, uanset om man bruger briller eller ej.

 2. Konstruktion
  Med gummibeklædningen holder man kikkerten i et sikkert greb. Konstruktionen er vandtæt, og kikkerten er nitrogengas-fyldt for at forhindre, at der opstår kondens mellem linserne ved fx hurtige temperaturskift.

 3. Designet
  Ved at bruge frontlinser med en diameter på 30mm har kikkerterne fået et meget kompakt design, samtidig med at de har et godt lysindfald.

 4. Anvendelsesområde
  Den lave vægt i kombination med lysstyrken gør disse modeller gode til både jagt, sport, fugleobservation og andre udendørs aktiviteter.


Pris og tilgængelighed
Modellerne kommer på markedet i juli måned til følgende vejl. udsalgspriser:

Pentax 8x30 PCF CW, DKK 1.699,-
Pentax 10x30 PCF CW, DKK 1.799,-

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak, Polaroid og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath