2021-07-02 08:00Presse meddelelse

Ny YoloBox Pro til professionel og krævende live-streaming

Ny YoloBox Pro til professionel og krævende live-streaming

YoloLiv udvider nu sit produktudvalg med det nye YoloBox Pro Portable Multicam Live Streaming Studio, der har professionelle funktioner og styrke til de mest krævende live-udsendelser.

YoloBox Pro er på samme tid en videoomskifter, koder, streamer, monitor, optager og lydmixer. Med den indbyggede funktion til re-streaming er der integreret support til YouTube, Facebook og Twitch. Du skal bare logge ind på din konto til platformen og begynde at streame. Du kan via menuen føje grafiske overlays som logoer, lower-thirds, billede-i-billede, scoreboard, rullende billedtekster og kommentarfunktion til din stream, side om side, opdelt skærm m.v. Du kan inddrage dit publikum i realtid ved hjælp af kommentarer som overlays, og der er indstillingsmuligheder for PiP, interview-funktion, indbyggede skabeloner, der kan redigeres, samt muligheden for at benytte dine egne skabeloner. På denne måde kan dig tilpasse din live-stream og tilsætte dit eget personlige præg.

YoloBox Pro har 3 HDMI-indgange, 1 HDMI-udgang, 1 USB-C-port med fuld funktionalitet med mulighed for at skifte mellem op til otte kilder og op til fire lokale kameraer. To andre videokilder, der er optaget på forhånd, kan enten gemmes på en indbygget hukommelseschip eller komme fra en webkilde. YoloBox Pro understøtter input-opløsninger på 720p og 1080i/p, og der kan streames i en brugervalgt opløsning på 540p, 720p eller 1080p60 ved hjælp af H.264-codec. HDMI-udgangen giver dig mulighed for at streame lokalt til en HDMI-enhed. 

YoloBox Pro har en stor berøringsfølsom LCD-skærm til nem streaming samt styring og viser billedet, der streames, samt de fire input-kilder. Skærmen viser også kontrolpanelet, hvor du kan skifte infokilde med en simpel berøring. Det har en line-niveau lydindgang og en separat lydudgang til hovedtelefoner. Du kan optage din stream direkte på et valgfrit SD-kort (op til 128 GB) i formatet .mp4 ved at bruge den indbyggede holder til SD-kort. Line-niveau lydindgangen kan bruges til at tilslutte synthesizeren, og en mikrofon kan tilsluttes mikrofonindgangen og bruges til optagelser. 

YoloBox Pro er på 8 tommer og vejer 750 gram. Du opretter forbindelse til internettet via den integrerede RJ45-port (Ethernet), wi-fi eller en mobiltelefon med et SIM-kort. Du kan bruge din YoloBox Pro i ca. tre timer på det indbyggede batteri. Batteriet kan oplades via USB-forbindelsen.

Pris og levering

YoloBox Pro kan leveres i slutningen af juli til en vejledende udsalgspris på DKK 11 199:-.

Flere oplysninger fås ved at kontakte odd.bergsto@focusnordic.no.

Vigtigste specifikationer:

  • Bærbar enhed til live-streaming af flere kameraer under professionelle udsendelser
  • Liveskift af op til otte videokilder
  • Koder, omskifter, skærm, optager – YoloBox samler alle funktioner i én enhed
  • Direkte integration med YouTube, Facebook og Twitch og indbygget samtidig streaming
  • Tilpas din stream ved nem tilføjelse af grafiske overlays, og inddrag dit publikum i realtid med kommentar-overlays
  • Styring via berøringsfølsom skærm
  • Optagelse fra flere kameraer
  • Opløsning på 540p/720p/1080p ved liveudsendelse
  • Vægt 750 gram
  • Mål: Højde 27 mm, bredde 129 mm, længde 218 mm


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic er den førende leverandør af foto, video og optik i Europa med over 60 varemærker og er repræsenteret på 28 markeder. Vi ønsker at være ledende i branchen og er dedikerede til at dele viden og inspiration med vores kunder. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto, video, optik og tilbehør. Vores agenturer er Tamron, Samyang, Zhiyun, Nanlite, Datavideo, Digipower, Saramonic, Polaroid, Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Chasing, Feelworld, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Ilford, Velbon, Sirui, Kowa, Celestron, LumeCube, Zeiss, NiSi och LedGo. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk

Kontakt personer

Mikael Westheimer
Country Manager
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Sales & Key Account Manager
Henrik Heise