2021-07-01 10:00Presse meddelelse

Ny Weebill-kamerastabilisator fra Zhiyun

En kamerastabilisator kan meget vel være det vigtigste redskab for en content creator, når man ser bort fra kameraet. Zhiyun er en af de førende producenter i branchen med et bredt udvalg af kamerastabilisatorer i deres varesortiment. Uanset om du optager indhold med en iPhone eller en RED Komodo, så har Zhiyun har en stabilisator, der passer til dig. Nu er tiden så kommet til en ny og opdateret version af Zhiyuns mest populære kamerastabilisatorer, nemlig Weebill 2.

 

Weebill 2 er designet til professionelle spejlfrie kameraer og DSLR-kameraer som fx Sonys A7 III med FE 24-70mm f/2.8 eller Canons 5D4 med EF 24-70mm f/2.8.

 

Den nye kamerastabilisator har flere interessante nye funktioner som en LCD-skærm, der kan vippes ud, forbedret ergonomi, billedtransmission og kraftigere motorer.

 

Weebill 2 er den første stabilisator med berøringsfølsom HD-skærm på 2,88 tommer, der kan vippes ud og giver mulighed for fuld styring. Den fleksible skærm med en intuitiv brugerflade giver mulighed for styring og justering af parametre samt overvågning af optagelsen med et par tryk, helt uden afbrydelse af optagelsen. Man har også adgang til smarte funktioner som intelligent følgefokus, time-lapse-optagelser og bevægelseskontrol via den berøringsfølsomme skærm uden brug af appen ZY Play.

 

Zhiyun introducerer med den nye kamerastabilisator en splinterny processor fra Infineon samt en forbedret algoritme, der gør kamerastabilisatoren mere stabil. Disse funktioner sikrer i kombination med den større motorkraft, at Weebill 2 kan analysere komplekse forstyrrelser og kompensere præcist for en bred vifte af håndholdte rystelser, selv under ekstreme forhold.

 

Kamerastabilisatoren har en klassisk sling grip-funktionalitet, der gør den nem at holde, og som giver mulighed for skifte nemt til bære-funktion og dermed optage fra lav højde uden montering af ekstra udstyr eller ændring af stabilisatoren. Den fremragende grebsfunktion gør optagelser fra en lav vinkel nemmere og er egnet til komfortabel brug i lange perioder.

 

Zhiyun introducerer også den visuelle kontrolenhed MasterEye (VC100) som en del af sættet Weebill Pro+. Den avancerede enhed fjerner behovet for en særskilt monitor, billedmodtager og enhed til bevægelse.

 

Ydermere understøtter en TransMount Image Transmission, at man kan sende signal i høj kvalitet på op til 1080p og 60 fps samt reducerer tidsforsinkelsen til 60 ms med en transmissionsafstand på op til 150 meter.

 

 

Pris og levering

Den nye Zhiyun Weebill 2 fås i 4 forskellige kit muligheder. Vejledende udsalgspris er:

Weebill 2                          - dk kr 4499

Weebill 2 Combo            - dk kr 5299

Weebill 2 Pro                   - dk kr 7249

Weebill 2 Pro Plus           - dk kr 8799

 

Levering : Slut Juli

 

Kontakt henrik.wernbo@focusnordic.se for flere oplysninger

 

 

Nøglefunktioner

  • Designet til professionelle spejlfrie kameraer og DSLR-kameraer
  • 9 timers batteridrift. Opladningstid 1,6 timer
  • Klassisk sling grip-funktionalitet, der gør stabilisatoren nem at bære
  • Berøringsfølsom HD-skærm
  • Avanceret billedtransmission

 

 

 

 

 

 


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk

Kontakt personer

Mikael Westheimer
Country Manager
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Sales & Key Account Manager
Henrik Heise