2013-03-06 08:00Presse meddelelse

Ny sporty fotorygsæk fra Lowepro

null

Lowepro – førende producent af tasker til fotoudstyr, lancerer nu Flipside Sport 20L, som er en "storebror" til 15L og 10L-modellerne som blev lanceret sidste efterår.

Ligesom sine små søskende, er dette en letvægtsrygsæk, der er designet til at have på i forbindelse med forskellige sportsaktiviteter, såsom cykling, skiløb og bjergbestigning. Med en nem adgang til kameraet, uden at rygsækken skal tages af, giver det mulighed for at tage nogle billeder, som ellers ikke var blevet taget.

Rygsækken har et kamerainteriør, som kan tages ud og Lowepro’s klassiske All-Weather-cover er selvfølgelig indbygget.

"Vi lancerede de første modeller af Flipside som en løsning til fotografer med speciale i outdoor-aktiviteter og som har brug for at have sit professionelle fotoudstyr med sig," siger Lasse Ericson, Product Manager hos Focus Nordic. "Med 20L-modellen udvides Flipside Sport-familien med en rygsæk der har de samme fordele som de foregående, og mere plads. I 20L-modellen er der fx plads til et kamerahuset med batterigreb og et monteret 300mm F/2,8-objektiv."

20 liters beskyttet opbevaring

Selv om denne rygsæk kun vejer 1,6 kg, så kan den rumme: En større SLR-model med batterigreb og monteret 300mm F/2,8-objektiv, et ekstra kamerahus med greb, to ekstra objektiver og en flash, plus tilbehør, som fx 1,5 liter væskebeholder (ikke inkluderet), trekkingstave, isøkse, og andre personlige ejendele. Desuden har rygsækken et særligt rum til iPad.

Pris og tilgængelighed

Flipside Sport 20L kan du finde hos velassorterede forhandlere fr.o.m. april. Den findes i farverne orange og galaxy blå – begge med grå detaljer og den kommer til at koste ca: 1699,- inkl. moms.

For yderligere information kontakt Malene Strange Jacobsen på:  malene.jacobsen@focusnordic.dk

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Carl Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, B+W, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath