2018-08-27 11:01Presse meddelelse

Ny portrætobjektiv til systemkameraer

null

Samyang lancerer nu et let og kompakt 85mm f/1.8 teleobjektiv specielt designet til systemkameraer med APS-C-sensor. Fremragende skarphed og udsøgt, blød bokeh er blot nogle af styrkerne.


Focus Nordic har fornøjelsen af at præsentere et ny teleobjektiv af høj kvalitet til en bred målgruppe af fotografer. Samyang MF 85mm f/1.8 ED UMC CSer med sin kompakte størrelse det perfekte supplement til en bred vifte af spejlfrie systemkameraer med APS-C-sensor. Objektivet findes til fire forskellige fatninger; Canon EOS M, Sony E, Fujifilm X og Micro Four Thirds (MFT).

Dette er objektivet til dig, der elsker at tage portrætter med smal dybdeskarphed, men er mindre begejstret for at skulle bære rundt på tungt fotoudstyr!

Blød og lækker fokusering

Samyang MF 85mm f/1.8 ED UMC CS er udstyret med en bred og rillet fokusring, der sikrer en meget jævnkørende og præcis håndtering. Nærgrænsen er på 65 cm, hvilket betyder, at objektivet ud over portrætter også fungerer godt til at fange detaljer og billeder af eksempelvis mad. Takket være et såkaldt flydende objektivdesign beholder objektivet sin enestående skarphed på alle fokusafstande.

Den optiske konstruktion består af 9 linseelementer opdelt i 7 grupper. For at give den bedst mulige skarphed og opløsning selv ved fuld blændeåbning og minimere fejl som kromatisk aberration, benyttes der både en HR-linse (High Refractive) samt en ED-linse.

Samyangs avancerede UMC-belægning (Ultra Multi Coating) modvirker reflekser og sløring, hvilket sikrer billeder med god kontrast og naturlig farvegengivelse under alle lysforhold. Enblændeåbning med 9 lamellermedvirker også til at give en meget blød og cremet bokeh (gengivelse af de slørede dele i billedet). Det er noget, som alle portrætfotografer værdsætter højt!

Pris og levering:

Samyang MF 85mm f/1.8 ED UMC CS kan leveres i løbet af september.

Vejledende pris: DKK 2499,-

For yderligere information: karsten.rath@focusnordic.dk


Oversigt over de vigtigste funktioner

  • Lysstærk 85mm objektiv til systemkameraer med APS-C-sensor
  • Manuel fokus med en bred, rillet og præcis fokusring
  • Blændeåbning med 9 lameller
  • Blød og smuk bokeh (slørede områder)
  • Høj skarphed og opløsning
  • Kompakt (kun 8 cm i længden) og let (344 gram)
  • Fås til fire fatninger; Canon EOS M, Sony E, Fujifilm X og Micro Four Thirds


Specifikationer

Brændvidde: 85 mm
Største blændeåbning: 1.8
Billedformat:APS-C
Objektivfatning: Canon M, Sony E, Fujifilm X, MFT

Fokusering: Manuel
Billedstabilisering: Nej
Optisk konstruktion: 9 linser / 7 grupper
Mindste blændeåbning: 22
Nærgrænse: 65 cm
Maksimal forstørrelse: 0.17x (1:5.9)
Antal blændelameller: 9
Filterdiameter: 62 mm
Længde: 79,5 - 80,7 mm afhængigt af fatning
Diameter: 67.5 mm
Vægt: 344 gram

Medfølgende tilbehør: Modlysblænde,objektivdæksler

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax, Polaroid og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, Tamron, Velbon, Zeiss, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Joby, Samyang, RoadEyes, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak, Polaroid og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath