2021-11-08 12:00Presse meddelelse

Ny og alsidig gimbal med kompakt design fra Zhiyun

Med sit nye innovative design og funktioner beviser Zhiyun med nyheden Crane M3 endnu en gang, hvorfor virksomheden er en af verdens førende producenter af kamerastabilisatorer – også kendt som gimbals.

 

Uanset om du fotograferer med en smartphone, et actionkamera eller et kompakt systemkamera, er den nye kamerastabilisator Crane M3 lige noget for dig. Funktioner som forbedret greb, en ny quick release, større skærm og muligheden for at tilslutte en mikrofon til stabilisatoren er blot nogle af de nye spændende funktioner, som den nye gimbal fra Zhiyun tilbyder.

 

På bagsiden findes en ny 1,22" berøringsfølsom OLED-skærm med et nyt intuitivt design, der er let at navigere og forstå. Via skærmen kan du styre alle kamerastabilisatorens vigtige funktioner som f.eks. driftsfunktioner, motorkraft osv. Det er muligt at ændre kameraindstillingerne direkte på gimbalen ved enten at tilslutte den via kabel eller Bluetooth. Under skærmen er der et joystick, som enten kan hjælpe dig med at navigere i menuerne eller styre en af stabilisatorens tre akser.

 

På toppen af stabilisatorens findes tre kraftfulde motorer, der kan håndtere op til 90% af alle spejlfrie kameraer på markedet. Kameraet kan nemt fastgøres til stabilisatoren med en nyudviklet quick release-plade, der gør det muligt at skifte batteri på kameraet uden at skulle afbalancere det igen. En anden spændende funktion det nye indbygget 800-lumen LED-lys på toppen af Crane M3, og farvetemperaturen kan indstilles mellem 3000-5400K. Der er også mulighed for at tilslutte magnetiske lysfiltre i forskellige farver til LED-lyset.

 

Med den nye Crane M3 følger TransMount Expansion Base (tilbehør, dog inkluderet i Crane M3 pro-pakken), der gør det muligt at tilslutte professionelle mikrofoner direkte til stabilisatoren i stedet for at skulle tilføje ekstra vægt til kameraet.

 

Batteritiden er på 8 timer og opladning tager kun 2 timer. Crane M3 kan nemt blive drevet af en powerbank og understøtter 25 watt PD-hurtigopladning.

 

M3 er udstyret med innovative låse til blandt andet opbevaring, så kamerastabilisatoren kan indstilles til enten halv eller fuld opbevaring. Det er ikke nødvendigt at justere aksearmen, når der skiftes til indstillingen med halv opbevaring med et monteret kamera, og man behøver ikke at afbalancere den igen, når den udvides.

 

Levering og pris

Levering af den nye gimbal starter December 2021

Den vejledende salgspris er DKK 3049:-

 

For yderligere information, kontakt venligst lasse.ericsson@focusnordic.se

 

De vigtigste specifikationer

  • Kompakt
  • Nyt hvidt design
  • Understøtter op til 90% af alle spejlfrie kameraer
  • Nyt quick-release-design
  • Indbygget LED-lys


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise