2021-04-23 08:15Presse meddelelse

Ny kompakt og dynamisk vidvinkeloptik til Sony APS-C

Samyang udvider sit sortiment af objektiver til Sonys kameraer med E-fatning. Denne gang med verdens mindste og letteste ultravidvinkel i klassen.

 

Brændvidden og den høje optiske kvalitet gør Samyang AF 12mm f/2.0 E til et perfekt objektiv til landskab, rejse, indretning og arkitektonisk fotografering. Med en lysstyrke på f/2.0 er det også fremragende til astrofotografering.

 

Samyang MF 12mm f/2.0 med manual fokus har været elsket af astro- og landskaberfotografer i lang tid, mens nyheden AF 12mm f/2.0 E anvender et nyt autofokus-system og moderne design. AF 12mm f/2.0 har enestående billedkvalitet og imponerende skarphed fra kant til kant, så du kan tage flotte billeder af den stjerneklare nattehimmel.

Med en vægt på kun 213 gram og længde på 59.2 mm rammer det nye 12mm-objektiv en perfekte balance mellem bærbarhed og ydelse i særklassen, og så det også det letteste og mindste 12mm-objektiv med autofokus på markedet.

 

Konstruktionen består af 12 linseelementer i 10 grupper med 5 specielle linser (1 H-ASP, 1 ASP OG 3 ED). Tre ekstra linseelementer med lav dispersion og to asfæriske (H-ASP & ASP) elementer er blevet integreret i det optiske design for at minimere kromatisk aberration og forvrængning samt producere skarpere billeder.

 

Linseelementerne har UMC-belægning (Ultra Multi Coating) til at reducere refleksioner og genskin samt for at øge lystransmissionen og kontrasten.

 

Takket være den optiske konstruktion leverer objektivet en enestående billedkvalitet helt ud til kanten af billedet, selv ved maksimum blænde på f/2.0. Objektivhuset er bygget i metal og er vejrforseglet til at sikre optimal brug selv i barsk vejr.

 

Pris og levering:

Det nye objektiv vil være tilgængelig i slutningen af maj 2021. Den vejledende udsalgspris er XXXX

 

For mere information, kontakt venligst karsten.rath@focusnordic.dk

 

Vigtigste specifikationer:

  • Fremragende optisk ydelse
  • Svarende til 18mm på full-frame
  • Vejer kun 213 gram og måler blot 59.2 mm
  • Autofokus
  • Fantastisk til både astro- og landskabsfotografering


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise