2019-01-31 07:18Presse meddelelse

Ny distributør for Rotolight

null

Mobile, energieffektive, hurtige og frem for alt alsidige. Rotolights innovative LED-lamper til fotografer og filmfolk er simpelthen i en klasse for sig. Focus Nordic bliver nu distributør for disse britisk-producerede studielamper i hele Norden, Baltikum, Tjekkiet og Slovakiet.

Focus Nordic kan med glæde meddele, at Rotolights prisbelønnede LED-lamper nu er en del af vores voksende udvalg af udstyr til professionelle fotografer og filmfolk. Det britiske teknologifirma har opnået stor succes med sine innovative produkter og har en ambition om at revolutionere den måde, man arbejder med lys på, både inden for og uden for studiet. Ud over de indlysende fordele ved kontinuerlig LED-lys – nemlig muligheden for at se resultatet "live" på kameraets skærm og et lavt strømforbrug - tilbyder Rotolight også mange andre funktioner, der ikke findes blandt flash eller traditionelle studielamper.

Kvalitetslys til portræt- og studiefotografering

Det runde design af LED-lamperne og det ekstremt mobile format er karakteristisk for Rotolight, der også byder på en stor belysningsflade. Portræt-, bryllups- og modefotografer sætter pris på, at den store lysoverflade giver et blødt og stilfuldt lys, ligesom de værdsætter Rotolights naturlige runde ”catch light” i modelens øjne, så de slipper for de kantede refleksioner, der ses ved brug af traditionelt softbox-udstyr og flashparaplyer.

En anden meget værdsat funktion er den høje kvalitet af LED-lyset (CRI> 96, TLCI 91), som giver flimmerfrit lys og perfekt farvegengivelse uanset indstillingen. De fleste af Rotolights LED-lamper har også variabel farvetemperatur med et bredt udvalg fra 3150K op til 6300K, hvilket gør det muligt at matche de eksisterende lyskilder som glødepærer, fluorescerende lamper eller dagslys.

Det faktum, at Rotolight LED-lamperne forbliver kolde, uanset hvor længe de anvendes, er også en faktor, der er vigtigt under studiefotografering eller optagelse i rum, hvor mange lamper er tændt på samme tid. Modeller og andet personale bliver ikke generet af varmen, og fotografering eller optagelse af følsomme produkter som mad bliver meget lettere.

Lynhurtig og energieffektiv

Rotolights LED-lamper tilbyder ikke kun kontinuerligt lys, men også flash med lukkertidssynkronisering op til 1/8000 sekunder, såkaldt HSS-flash. I modsætning til traditionelle kamera- og studieflash har Rotolight har ingen genopladningstid mellem hver flashblink, hvilket betyder, at du kan optage kontinuerligt og være sikker på, at hvert billede vil modtage præcis den samme mængde lys. Og takket være den effektive LED-teknologi vil et enkelt batteri kunne klare titusindvis af flashblink på fuld effekt!

Trådløs kontrol

Der er indbygget understøttelse af Elinchroms trådløse flashudløser Skyport, den mest udbredte på markedet, hvilket gør det nemt at bruge flash-funktionen uanset, hvor du placerer dine lamper i forhold til kameraet. Skyport har en rækkevidde på 200 meter. Tilbehørssortimentet omfatter også den mere avancerede Rotolight HSS Transmitter, som kan bruges til at justere lysstyrke, farvetemperatur, flash varighed og flashfunktion for op til 10 lamper opdelt i 4 grupper. HSS Transmitter er tilgængelig til kameraer fra Canon, Nikon, Sony, Fuji, Olympus og Panasonic.

Særlige effekter til video

Til videofolk tilbyder Rotolight et sæt unikke specialeffekter, Cinematic SFX, som kan simulere gløden fra knitrende ild, lynnedslag, tv-flimmer, pistolskud, politi/ambulance-lys og paparazzi-flash. Når de kombineres med Rotolights runde farvefiltre, venter der en verden af muligheder for kreative filmskabere!

Jonas Wernbo, CEO for Focus Nordic, om Rotolight

"Med Rotolight i vores produktportefølje kan Focus Nordic nu tilbyde studiolys af høj kvalitet til fotografer, filmskabere og produktionsselskaber i vores marked. Disse er både innovative og ekstremt velbyggede produkter, hvilket også afspejles i kommentarer fra brugerne og i det indhold, de skaber med disse LED-lamper. Og det faktum, at Rotolight desuden er et veletableret britisk selskab med dedikeret og højtuddannet personale, bidrager i høj grad til vores meget positive forventninger til dette samarbejde."

Rotolights produktsortiment

Rotolight har tre hovedprodukter med forskellige lampestørrelser og lysstyrke: Neo, Aeos og Anova Pro. De understøttes af en bred vifte af tilbehør, såsom softbox, honeycomb, barndoor-skærme, filtre og sync-kabler, og tilbydes også i sæt med flere lamper, lampestativer og specialfremstillede transporttasker.

Rotolight NEO 2

Lille, let og meget mobil LED-lampe med variabel temperaturfarve, der kan bruges både på og uden kamera. Drives af 6 AA-batterier, der giver op til 85.000 LED flashblink eller 1,5 timers kontinuerligt lys ved fuld effekt. Kan også køre på strøm under studiefotografering eller længere videooptagelser. Indeholder alle de funktioner, der er forbundet med Rotolights professionelle LED-lamper og leveres med filterkit, bæltetaske og strømforsyning.

Rotolight Aeos

Med en vægt på mindre end 1,5 kg og sensationelt tynd (kun 2 cm) er Aeos et af de mest mobile studielys på markedet. Den er skabt til portrætfotografer og filmskabere, der arbejder meget on-location. Den maksimale lyseffekt er massive 5750 lux (ved 1 meter), og takket være den effektive LED-teknologi er et 95 Wh Rotolight V-mount batteri nok til at give op til 3 timer kontinuerligt lys ved fuld effekt. Leveres med professionelt kuglehoved, filterkit og strømforsyning.

Rotolight Anova Pro 2

En af de mest kraftfulde LED-lamper i sin klasse. Anova Pro 2 udsender et blødt lys med en imponerende lysstyrke på 10.700 lux, men har et strømforbrug på kun 72 W og genererer ingen varme. Et enkelt V-mount batteri kan give tilstrækkelig med energi til op til 150 000 flash-blink på fuld effekt! Med andre ord et ideelt lys til studieportrætter, mode, madoptagelser, videooptagelser og tv-udsendelser. Anova Pro 2 fås i tre versioner; Standard med en 50 graders lysvinkel, Ultrawide med en 110 graders lysvinkel og Solo, som har en 50 graders lysvinkel og en fast farvetemperatur på 5600K (dagslys). Alle har integrerede aluminiumshåndtag og er forsynet med et beslag til at blive monteret på et stativ, filterkit og strømforsyning.

Om Rotolight

Rotolight er et banebrydende britisk teknologifirma, der specialiserer sig i fremstilling af alsidige og mobile LED-lamper til fotografer og filmskabere. Virksomheden er kendt for sin evne til at innovere og til at skabe produkter, som giver billedskabere unikke værktøjer og fordele, så de kan realisere deres kreative ideer og ambitioner. Rotolight har været først med at udvikle utallige nye teknologier i industrien og har modtaget mange globale priser og anerkendelser for sin innovation, tekniske ekspertise og produktkvalitet. Som en familievirksomhed har Rotolight et unikt langsigtet perspektiv, der gør det muligt at fokusere på løbende at investere for at levere fremragende kvalitetsprodukter og en helt unik kundeoplevelse.

For yderligere information: odd.bergsto@focusnordic.no

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Saramonic og RoadEyes. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath