2013-04-25 09:30Presse meddelelse

Nu er det nye Tilt-/Shift-objektiv fra SAMYANG prissat og klart til levering

null

Efter mange rygter, spekulationer og forsinkelser er det nye 24mm Tilt-/Shift-objektiv her endelig.

Samyang TS 24mm er et vidvinkel-objektiv til full-frame med perspektivkontrol-funktion, hvilket gør det muligt at rette perspektivet op og ændre dybdeskarpheden. Samyang TS 24mm er ideelt til produkt-, arkitektur- og landskabsfotografering. Det er utroligt nyttigt i alle situationer, som kræver parallelle linjer, og giver mulighed for kreativ brug af lille dybdeskarphed.

Takket være den roterende kamerafatning, kan perspektiv og udtryk indstilles både vertikalt og horisontalt. Fokusområdet kan finjusteres fra -8.5 til +8.5 grader. Paralleljustering i forhold til den optiske akse kan foretages ved + / - 12 mm. De forskellige dele af Tilt/Shift-funktionen kan drejes til venstre i forhold til hinanden i trinene 30, 60 eller 90 grader. Kamerafatningen er også selvstændigt roterbar til højre i + / - 90 grader i 30-graders trin.

TS-24mm består af 16 linser i 11 grupper og har en lysstyrke på F/3,5. To af linserne er asfæriske, hvilket giver en høj kvalitet, og som næsten helt eliminerer kromatisk afvigelser og astigmatiske påvirkninger. Antirefleksbehandling garanterer høj kontrast og mættede farver, selv når Tilt/Shift-funktionen anvendes.

Objektivet har manuel fokus og en filterfatning på 82mm.

Fatninger: Canon EF, Nikon, Pentax og Sony A. (Versioner til: Canon M, Fujifilm X, Samsung NX og Sony E er under udvikling og kommer senere)

Pris og levering

De første leveringer lander i løbet af maj og prisen bliver ca.: 7.999,- kr. inkl. moms.

For yderligere information kontakt: lasse.ericson@focusnordic.se

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Carl Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, B+W, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath