2023-05-04 09:40Presse meddelelse

NiSi lancerer et spændende nyt udvalg af Cinema-objektiver

NiSi AthenaNiSi Athena

NiSi er kendt for at producere optik i verdensklasse, og nu udvider de deres produktsortiment til at omfatte en helt ny serie af professionelle Cine-objektiver.

 

Den nye serie af NiSi Athena Cine-objektiver fås i PL-, Sony E og Canon RF-mount og dækker de mest almindelige brændvidder og består af fem brændvidder: 14, 25, 35, 50 og 85 mm. Alle objektiverne undtagen 14 mm har en super lysstærk blænde på T1.9. 14mm har en blænde på T2.4.

 

Objektiverne er lette og designet til brug med mindre Cine-kameraer som Sony FX3, Canon R5C eller Red Komodo, men takket være objektivernes store omkreds på 46 mm kan de også bruges til større kameraer med en større sensor som f.eks. VistaVision.

De har flere unikke funktioner som f.eks. samme vægt på hele serien og et drop-in filter-mount (E og RF-mount) for at opnå et mere fleksibel workflow og kreativ kontrol.

Alle objektiverne i serien vejer kun 800 g (PL-mount). Den lave og ensartede vægt og længde gør det nemt at bruge objektiverne på en gimbal, da der ikke er behov for at afbalancere igen.

Blænde- og fokusringene matcher og placeres samme sted. De har også den samme fokusrotation på 300° og den samme blænderotation, så der er ikke behov for at justere follow-fokus, når du skifter objektiv. En standard 0,8 MOD gør dem kompatible med et bredt udvalg af follow-focus.

 

En anden unik egenskab ved objektiverne er et særligt drop in-filtersystem til E- og RF-mount og en bagudvendt filtermontering til PL-mount, som gør det nemt at udskifte filtre under produktionen. Alle objektiver undtagen 14 mm har også det samme 77 mm filtergevind på forsiden.

Den optiske konstruktion giver et knivskarpt look med ultra-lav kromatisk aberration og er designet til at minimere focus-breathing. Det betyder, at uanset brændvidde eller blændeindstilling er ændringen i synsfeltet ved justering af fokus fra den mindste fokusafstand til uendelig, ekstremt lille. Alle objektiver har en 10-bladet blænde, der giver en blød og behagelig bokeh, som let adskiller motivet fra baggrunden.

 

Fluorescerende fokusskalaer vises i både engelske og metriske enheder på siden af objektivet for at opnå præcise fokuseringer og

Objektiverne fås som individuelle objektiver, men også som komplette sæt med alle fem objektiver.

 

Prisfastsættelse og levering

Alle objektiver begynder at blive leveret i juli 2023

NiSi Cine Lens sæt Athena prime PL-mount DKK 45150;-

NiSi Cine Lens Athena prime 14mm T2.4 E-mount DKK 10499;-

NiSi Cine Lens Athena prime 85mm T1.9 E-mount DKK 9590;-

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst lasse.ericson@focusnordic.se

 

Vigtigste specifikationer

  • Ekstrem letvægtskonstruktion
  • Samme vægt og længde i hele serien
  • Dækker 46 mm sensor
  • Bagudvendt drop-in filter til Sony E og Canon RF-mount
  • Super lysstærk blænde på T1.9

 


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, Kowa, Celestron, LumeCube, Polariod, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise