2022-03-16 13:20Presse meddelelse

Nanlite fortsætter succesen med nyt PavoTube-lys  

NANLITE PAVOTUBE T8-7X NANLITE PAVOTUBE T8-7X

Nanlite begejstrede hele den kreative verden, da de introducerede serien med PavoTube-lys i 2019. Det var et helt nyt, kompakt og innovativt lysrør. Siden da har Nanlite introduceret flere innovative lysrør til content creators og professionelle filmproducenter, og nu er tiden så kommet til endnu et spændende lysrør med pixelkontrol, nemlig PavoTube T8-7X.

 

Designet på det nye PavoTube-lys er slankt og kompakt, og lyset har et indbygget batteri, der gør det nemt at tage med på rejser. T8-7X er 1 meter langt og vejer kun 280 gram. Det gør maling med lys og håndtering på optagelsesstedet nemt. De fantastiske pixeleffekter giver dig ubegrænsede kreative muligheder, og du kan lave animerede effekter, der langt overgår normale udtoninger og farveændringer ved at tilføje bevægelse.

 

Lyset har en fantastisk farvepræcision med en gennemsnitsværdi for CRI og TCLI på henholdsvis 96 og 97. Det har også et bredt CCT-område på 2.700-7.500K med grøn/magenta-justering, der mixes naturligt ind i alle optagelsesscener. Farvevalget udvides yderligere med adgangen til 36.000 farvemuligheder via HSI-tilstanden.

 

PavoTube T8-7X kan styres på flere måder alt efter anvendelse, herunder med et kontrolpanel på lysrøret samt kabelforbundet og trådløs styring, og det dækker alle kreatives behov for at kontrollere lyset. Med den indbyggede Bluetooth-teknologi kan du styre alt ved hjælp af mobil-appen Nanlink, og du kan tilpasse og gemme dine egne effekter som presets med nem adgang.

Den kreative lyst til at eksperimentere dækkes fuldt ud takket være lysets intuitive grænseflade til justering af CCT, HUE og effekter. Der er et USB Type-C-stik, der kan bruges til en kabelforbundet kontrolenhed og opladning med en valgfri powerbank.

 

PavoTube T8-7X er et nyttigt redskab, uanset om du producerer indhold til sociale medier eller laver mere krævende filmproduktion og fotooptagelser.

 

Priser og levering

Det nye PavoTube-lys kan leveres i april.

Den vejledende udsalgspris er:

Sæt med 1 Nanlite PavoTube T8-7X: 899,- kroner

Sæt med 4 Nanlite PavoTubes T8-7X: 3599,- kroner

 

Kontakt odd.bergsto@focusnordic.no, hvis du ønsker flere oplysninger

 

De vigtigste specifikationer

 

• Bredt CCT-område på 2.700-7.500K med G/M-justeringer

• Farvemix-teknologi RGBWW med op til 36.000 farver

• CRI- og TLCI-værdi på henholdsvis 96 og 97

• Lav vægt: 280 gram. Slankt T8-design

• Kontrol af pixeleffekter

• Flere styringsmetoder: Appen Nanlink, DMX/RDM-styring, kabelforbundet styring, kontrolpanel på lyset


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise