2021-11-09 10:00Presse meddelelse

Nanline får et nyt medlem til Forza-serien

Forza 150 fra Nanlite er et kraftigt LED-lys i et kompakt design, der er perfekt at have med sig overalt.

 

Forza 150 har samme specifikationer som hidtidige Forza-medlemmer med hensyn til professionel farvegengivelse med en CRI på 96 og en TLCI på 98 ved 5600K. Det har også det eftertragtede klassiske design med integreret lampehoved og kontrolenhed, en robust L-montering, færre kabler og intuitiv brugerflade.

 

Indbygget Bluetooth og 2.4G giver Forza 150 trådløs tilslutning direkte med Nanlink App samt indirekte via Nanlink Box. Hvis der er behov for mere kompleks kontrol, er det muligt at tilføje DMX/RDM via 3,5 mm. Disse forskellige kontrolfunktioner giver brugeren mulighed for at klare mere specialiserede krav under optagelserne.

 

Med en vægt på kun 1,36 kilo er Forza 150 let at transportere og hurtig at sætte op eller flytte rundt on location. Der er heller ikke sparet med hensyn til lysstyrken, der har en kapacitet på 27.960lux @ 1m (med reflektor). Denne kombination af kraft, størrelse og alsidighed gør Forza 150 til et oplagt valg til belysning af både små projekter og store produktioner.


Forza 150 har også mulighed for håndholdt V-mount batterigreb, der giver mulighed for en stabil, mobil strømforsyning ud over den traditionelle løsning med strømforsyning. Det ergonomisk udformede greb giver nem håndtering og kan øge effektiviteten on location til mobile optagelsesopgaver. Forza 150 er skabt til at klare alt lige fra freelance-produktion til storproduktion.

 

Pris og levering

 

Det nye LED-lys kan leveres i begyndelsen af 2022

Den vejledende udsalgspris er DKK 4.449;-

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst odd.bergsto@focusnordic.no

 

Vigtige specifikationer:

  • CCT 5600K
  • CRI 96, TLCI 98
  • L-Bracket Mount
  • Fuld justerbar lysstyrke 0-100%
  • DMX/RDM, Bluetooth and 2.4G trådløs tilslutning
  • Valgfrit V-Mount-batterigreb
  • Omfattende udvalg af kompatibelt tilbehør via FM-fatning og Bowens adapter
  • Firmware-opdateringer via USB
  • Bærbar, kompakt og let design

 


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise