2015-08-26 10:15Presse meddelelse

Mere nyt fra Lowepro

null

Lowepro, som lancerede en ny serie rygsække for bare en uge siden, opdaterer nu også sin største succes nogensinde; Slingshot.

Den nye Slingshot-serie får navnet Slingshot Edge og kommer i to størrelser.

”Nem håndtering er det vigtigste for fotografer på farten, siger Tim Grimmer, Vice President of Brand hos Lowepro, ”Der er få ting, som er mere irriterende end at gå glip af et motiv, fordi man ikke får udstyret frem i tide. Den nye Slingshot Edge er skabt til give nem adgang, samtidig med at tasken yder en god beskyttelse og har et smukt design”.

Slingshot Edge 150 AW

Designet til spejlløse systemkameraer med standardzoom monteret, et ekstra objektiv, en mindre tablet 7” og personlige ejendele. Tasken er udstyret med Lowepros patenterede All Weather-beskyttelse, All Weather Cover™.

Slingshot Edge 250 AW

Designet til et DSLR-systemkamera med standardzoom monteret, et ekstra objektiv, en flash og en standard 10” tablet samt personlige ejendele. Den er udstyret med Lowepros patenterede All Weather-beskyttelse, All Weather Cover™.

Pris og levering

Sling-taskerne kan leveres i løbet af oktober til følgende vejl. udsalgspriser:

Slingshot Edge 150 AW, DKK 799,-

Slingshot Edge 250 AW, DKK 999,-

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax, Lytro, Polaroid og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak, Polaroid og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath