2013-01-29 08:00Presse meddelelse

Megazoom til Micro Four Thirds fra Tamron

null

Tamrons første objektiv med Micro Four Thirds-fatning er på vej. Det er et megazoom objektiv med en brændvidde på 14-150mm (svarende til 28-300 i 35mm formatet).

14-150mm/ 3,5-5,8 Di III VC

Med en kombination af forskellige typer glas, asfæriske og hybrid-asfæriske linseelementer, har Tamron skabt et meget kompakt objektiv med et stort zoomområde. På trods af den indbyggede VC-mekanisme (billedstabilisering) er filteret kun 52mm. Objektivet har også en autofokusmotor, der er både hurtig og støjsvag.

Man kan slukke for billedstabiliseringen hvis objektivet anvendes sammen med et kamerahus, som har indbygget stabilisering, som fx Olympus.

Blændeåbningen er perfekt rund, og giver et smukt baggrundsslør. Objektivet kan fås i både sort og sølv så det matcher de forskellige kameraer på markedet.

Specifikation

·  Brændvidde:   14-150mm
(svarende til 28-300 i 35mm formatet)

·  Lysstyrke  F/3,5 – 5,8

·  Konstruktion:  17 linser i 13 grupper

·  Nærgrænse:  50 centimeter

·  Maks. forstørrelse:  1:3,8

·  Filter størrelse:  52mm

·  Længde:  80,4

·  Total længde (inkl. fattn.): 85,2mm

·  Diameter:  63mm

·  Vægt:  350g

·  Antal blændelameller:  7

·  Modlysblænde medfølger


Pris og levering ligger endnu ikke fast.

 

For yderligere information kontakt Malene Strange Jacobsen: malene.jacobsen@focusnordic.dk

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Carl Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, B+W, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath