2018-11-19 10:00Presse meddelelse

Lume Cube AIR - ikke kun den mindste i verden

null

Selv om den er verdens mindste foto- og videolampe, er Lume Cube AIR et kompakt kraftværk med stærk lysstyrke og trådløs styring. Derudover er den vandtæt helt ned til 10 meter!

Fotografer og videofolk, der arbejder meget på location, behøver ikke længere at bekymre sig om, hvordan de får belyst deres motiver. Lume Cube AIR er så lille og let, at den nemt kan tages med i en jakkelomme, men den har alligevel en lysstyrke, der er kraftig nok til både portrætter og produktbelysning. Ved hjælp af Lume-X appen er det endda muligt at styre flere AIR-lamper samtidigt, så man hurtigt og nemt kan skabe en spændende belysning, der passer optimalt til den aktuelle scene!

Masser af kvalitetslys

Lume Cube AIR er udstyret med de bedste LED-specifikationer, der er tilgængelige for dens størrelse, og byder på en lysstyrke på 400 lux på en afstand af 1 meter og 60 graders belysningsvinkel. Farvetemperaturen er 5600K (svarende til dagslys) og har en CRI-rating på +/- 90. Der medfølger også to diffusere, der skaber et mere blødt lys - en hvid til neutral farve og en orange til at matche glødelampers farvetemperatur.

Det indbyggede genopladelige batteri er tilstrækkeligt til 2,5 timers kontinuerlig belysning med 50 procent lysstyrke. Hvis du ønsker endnu længere optagelser, kan du tilslutte AIR til en PowerBank via dens micro USB-stik.

Kompakt og vandtæt

Med en vægt på kun 57 gram og dimensioner på 4,1 x 4,1 x 2,9 cm er Lume Cube AIR den mindste og mest mobile lyskilde af sin art. Det er også vandtæt ned til 10 meter og kan bruges under de værste tænkelige vejrforhold. Med andre ord er det en perfekt fotolampe til optagelse af adventure sport, kajak, surfing og lignende.

Bluetooth og app til smartphones

Hvis du installerer iOS- eller Android-appen Lume-X kan din smartphone bruges til trådløs styring af lysstyrke, lysfunktion og stroboskop-funktionen samt til at overvåge batteriniveauet. Du kan endda fjernstyre flere Lume Cube AIR'er samtidigt! Bluetooth-funktionaliteten og Lume-X app gør det muligt at skabe flere typer lysopsætning hurtigt, hvilket gør den til et meget smart, mobilt studio!

Indbygget magnet

Ud over et standard 1/4" stativgevind har Lume Cube AIR også en indbygget magnet, der gør det muligt at bruge den til andet end kun foto og video. Lume Cube AIR kan monteres som et ekstra lys på en cykel, fastgøres på en bil eller indstilles til den blinkende stroboskop-funktion for at trække opmærksomheden i nødsituationer.

Pris og levering:

Lume Cube AIR kan leveres nu.

Pris: 595 kroner


For yderligere information: odd.bergsto@focusnordic.no


Specifikationer

Lysstyrke: Maksimalt 400 lux ved 1 meter. Justerbar i 4 niveauer

Belysningsvinkel: 60 grader

Farvetemperatur: 5600K

Lysfunktioner: Konstant, stroboskop

Trådløs forbindelse: Bluetooth. Lume-X app findes til iOS og Android

Batteri: Indbygget. Genopladelig via Micro USB

Montering: 1/4" standard stativgevind og indbygget magnet

Dimensioner: 4,1 x 4,1 x 2,9 cm

Vægt: 57 gram

Andet: Vandtæt ned til 10 meter

Inkluderet tilbehør

  • Hvid diffuser til blødt og neutralt lys
  • Orange diffuser til blødt og varmt lys
  • Opladerkabel (micro USB)
  • Rem

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Saramonic og RoadEyes. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath