2023-01-25 06:10Presse meddelelse

Løsninger til de detaljefikserede

Peak DesignPeak Design

Focus Nordic er glade for at kunne annoncere, at vi udvider vores kreative portefølje, med en af verdens mest velrenommerede producenter af innovativt tilbehør til content-creators, pendlere og eventyrere; Peak Design.

Fra den 1. februar bliver Focus Nordic den stolte distributør af Peak Design i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Der er ikke to rejser, der er ens. I over ti år har Peak Design designet kameratasker, remme, clips og andet kreativt tilbehør til bevidste og nyskabende content-creators. Deres produktsortiment er gennemsyret af løsninger, hvor smart design møder funktion.

Uanset om du køber en større kamerarygsæk, en kamerarem med det unikke Anchor Link-system eller et letvægts rejsestativ i carbon, er et Peak Design-produkt bygget til at give dig adgang til at, organisere og beskytte dit udstyr og samtidig fremme din kreativitet.

Deres designfilosofi er at designe produkter til at løse problemer, skabe glæde, se godt ud, modstå modefænomener, appellere globalt, ældes med ynde, tage hensyn til alle materialer og detaljer og have en minimal forstyrrende indvirkning på mennesker og planeten. Alle Peak Design-produkter leveres med en livstidsgaranti.

Peak Design er en fuldstændig CO2-neutral virksomhed, der prioriterer mennesker og planeten højere end profit og donerer 1 % af deres indtægter til miljømæssige nonprofit-organisationer. Som medstifter af Climate Neutral er Peak Design gået fuldt ud ind kampen mod klimaforandringer, og de inviterer dig til at være en del af dette.

I Peak Design´s innovative produktsortiment hos Focus Nordic finder du:

  • Hverdagstasker til kameraer og rejser
  • Tilbehør til tasker
  • Stropper og clips
  • Stativer
  • Mobilt økosystem

Deres produkter er sofistikerede, holdbare, stilfulde og multifunktionelle på samme tid, siger Kirstine Lindholm, ansvarlig PM for Peak Design hos Focus Nordic.

Peak Design's produktsortiment er bygget op omkring adgang, organisering, udvidelse og beskyttelse og henvender sig til både professionelle og entusiaster.

Produkterne vil være tilgængelige i Danmark, Finland, Norge og Sverige fra den 1. februar.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kirstine.lindholm@focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, Kowa, Celestron, LumeCube, Polariod, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise