2013-08-02 10:00Presse meddelelse

Lowepro satser på folk på farten

null

Transit – sådan hedder den nye taskeserie fra Lowepro. Først kommer to modeller, hvoraf den ene er en såkaldt sling-model. Taskerne er specielt fremstillet til folk på farten. Med sit diskrete design passer taskerne godt til byliv, lufthavne og andre steder, hvor man ikke ønsker at skilte med at man medbringer værdifuldt udstyr.

”Lowepro har indbygget de bedste egenskaber fra tidligere succesmodeller, og videreudviklet med det nye UltraFlex™”-system, som giver brugeren utallige muligheder for at tilpasse taskerne til netop deres udstyr, siger Lasse Ericson, Nordic Product Manager, hos Focus Nordic. ”Transit-serien er udviklet til at være fleksibel og frem for alt for at brugeren hurtigt skal kunne komme til sit udstyr”.

Lowepros vejrbeskyttelse, ”All Weather AW Cover”, er indbygget, samt en stativholder, som kan gemmes af vejen, når den ikke er i brug. Det nye UltraFlex™”-system giver brugeren mulighed for at tilpasse taskens indretning vertikalt eller horisontalt, afhængigt af hvilket udstyr, der medbringes.

Transit Backpack 350 AW

Passer til fx. et større systemkamera med objektiv (op til 70-200 F/2,8 med adgang fra siden, eller et 300mm i vertikal position), 1-2 ekstra objektiver, flash, 15” laptop samt tilbehør og stativ.

Transit Sling 250 AW

Passer til fx. et systemkamera med objektiv (op til 24-70 F/2,8 med adgang fra siden, eller et 70-200 F/2,8mm i vertikal position), 1-2 ekstra objektiver, flash, 10” tablet samt tilbehør og stativ. Passer også fint til spejlløst CSC-udstyr.

Pris og tilgængelighed

Transit-modellerne ventes på markedet i løbet af august måned til følgende priser:

Transit Sling 250 AW, vejl. udsalgspris DKK 999,-

Transit Backpack 350 AW, vejl. udsalgspris DKK 1.199,-

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Carl Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, B+W, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath