2014-04-08 09:01Presse meddelelse

Lowepro lancerer to tasker specialdesignet til GoPro® action-kameraer

null

Action-kameraer og markedet for tilbehør til dem er et segment som vokser lynhurtigt. Et problem har været, at traditionelle fototasker ikke passer optimalt til hverken kamera eller tilbehør. Det har Lowepro taget fat på, og lancerer nu to modeller specialdesignet til GoPro®, som er det største mærke på dette marked. Taskerne passer naturligvis også godt til alle de øvrige action-kameraer med samme mål.

”Vores nye tasker er konstrueret til de hotteste kameraer på markedet”, siger Hans Venshøj Poulsen, Nordic Product Manager hos Focus Nordic. ”Dashpoint-serien giver en ekstremt god beskyttelse, selv under de mest krævende forhold, og de er meget fleksible”.

Taskerne har en skal af kompositmateriale, som giver en rigtig god beskyttelse mod stød, ridser etc. Indvendig er taskerne beklædt med et blødt materiale, som ikke kan ridses. Udstyret kan desuden spændes fast og nemt løftes ud af tasken ved hjælp af flapper. Taskerne kan nemt sættes fast på andre tasker, rygsække etc.

Dashpoint AVC-taskerne fås i sort og blå.


Dashpoint AVC 1
Passer til fx et action-kamera, UV-hus og tilbehør.
• Indvendige mål (BxDxH): 20,3 x 8,8 x 8,7 cm
• Vægt: 0,3 kg

Dashpoint AVC 2
Passer til fx. to action-kameraer, 2 UV-hus og tilbehør.
• Indvendige mål (BxDxH): 21,3 x 8,8 x 21,1 cm
• Vægt: 0,4 kg


Pris og tilgængelighed
Dashpoint AVC-modellerne kommer på markedet i løbet af maj måned 2014 til følgende vejl. udsalgspriser:
Dashpoint AVC 1, DKK 299,-
Dashpoint AVC 2, DKK 369,-

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath