2015-03-16 14:00Presse meddelelse

Lowepro lancerer en ny generation af rygsække til folk på farten

null

Lowepro, verdens førende inden for fototasker, lancerer to nye rygsække i den kendte Fastpack-serie, Fastpack 150 AW II & Fastpack 250 AW II. Begge rygsække er designet til folk på rejse, som har behov for pålidelig beskyttelse af og hurtig adgang til kameraudstyr, pc m.m.

Vores Fastpack-serie er designet til at give rejsende adgang til pc, kameraudstyr og alt det nye grej, som man altid gerne vil have med sig”, siger Tim Grimmer, Vice President of Brand hos Lowepro, ”disse nye versioner af rygsække giver endnu bedre beskyttelse af udstyret, og har flere rum til følsomt udstyr som fx pc, iPad, høretelefoner m.m.”

De nye rygsække har en godt beskyttet del til kameraudstyr, Lowepros patenterede indbyggede regnbeskyttelse, samt remme til at fæstne rygsækken ovenpå fx en rejsetaske. På rygsækkens udvendige side er der lommer/spænder til fx vandflaske, stativ m.m.

Fastpack 150 AW II

Den mindste af de to modeller har plads til et SLR-kamera med objektiv (som fx Nikon D7100 med et 24-70 F/2,8), 1-2 ekstra objektiver eller flash, en pc op til 11” (som fx MacBook Air), plus en iPad. Derudover er der flere mindre rum med plads til fx en større smartphone, høretelefoner, harddisk etc.

Fastpack 250 AW II

Den største af de to modeller har plads til et SLR-kamera med objektiv (som fx Nikon D810 med et 70-200 F/2,8), 2-3 ekstra objektiver eller flash, en pc op til 15” plus en iPad. Derudover er der flere mindre rum med plads til fx en større smartphone, høretelefoner, harddisk etc.

Pris og levering

Fastpack kommer på markedet i april 2015 til følgende vejl. udsalgspriser:

Fastpack II 150 AW; DKK 999,-

Fastpack II 250 AW; DKK 1.299,-

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax, Lytro, Polaroid og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak, Polaroid og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath