2013-01-15 09:00Presse meddelelse

Jobys Grip Tight forbedrer dine smartphone fotos og videoer

null

Joby lancerer tre innovative stativløsninger til iPhone® & Android™ (samt øvrige smartphones)

Joby, som er bedst kendt for sine Gorillapod-stativer udvider nu sin produktportefølje med den nye serie, Grip Tight™, som er stativer til smartphones (herunder iPhone ® 5, Samsung Galaxy S ® III og Nokia Lumia 920).

Udover at Grip Tight bidrager til at forbedrer kvaliteten af ​​billeder og videoer, så fungerer de også som en ekstra hånd ved fx Skype-opkald, eller når du vil se film.

"Eftersom vores smartphones altid er med os, bliver de brugt mere og mere til at fotografere og filme," siger Laura Kawakami, JOBY’s brand- og produktmarketing direktør. "Vores alsidige Grip Tight kan i høj grad forbedre kvaliteten af ​​disse film og billeder”

Grip Tight Micro Stand er det eneste smartphone-stativ i lommeformat på markedet. Det er designet med en indvendig ramme af stål og ben i zink legering, hvilket gør Micro Stand glat og robust nok til at ligge løst i lommen eller hænge i en nøglering. De gummiarmerede fødder gør at det står stabilt på ujævne overflader, og mini-kuglehovedet kan vippes 36 grader i alle retninger.

Grip Tight Gorillapod Stand er en meget fleksibel løsning med de klassiske Gorillapod-ben, som er lette at fastgøre til fx grene, gelændere, etc. En yderst anvendelig ledsager på udflugten.

GripTight Mount er en fleksibelt monteringsløsning, der kan bruges hvor som helst med et Gorillapod ™ eller et andet stativ, takket være universel-stativskruen. En perfekt løsning til dem der allerede har et stativ.

Pris og tilgængelighed

GripTight-serien findes til omgående levering til følgende cirkapriser:

GripTight Micro Stand, Ca: 229,- kr. (inkl. moms)

GripTight GorillaPod Stand, Ca: 229,- kr. (inkl. moms)

GripTight Mount, Ca: 119,- kr. (inkl. moms)


Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Carl Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, B+W, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath