2015-03-10 10:00Presse meddelelse

Joby lancerer nyt tilbehør til action-kameraer

null

Joby, som primært er kendt for de smarte Gorillapod-stativer, lancerer nu et Action Grip; et tilbehørsprodukt, som giver mulighed for nye perspektiver ved optagelse med kameraer som fx GoPro®, Ricoh® og Sony®. Grebet vil blive solgt både separat og i kit med en Extension Pole.

”Action-kameraer bliver stadigt mere populære”, siger Kate Farmer, Brand Director hos Joby,”og salget ventes at nå 9 mio. enheder i år 2018”.

Vi vil gerne give vores brugere endnu flere muligheder med deres kameraer, og det nye Action Grip fungerer med alle action-kameraer, uanset mærke”.

Action Grip

Et flydende greb til brug ved optagelse af stillbilleder og video. Grebet gør det nemt at optage, når man fx svømmer, surfer eller dykker, uden at man risikerer at tabe sit kamera. Da grebet flyder, selv med kamera monteret, og desuden har indbygget håndledsrem, er det ekstra sikkert.

Fjerner man GoPro®-spændet, kan et hvilket som helst kamera med standard-gevind sættes fast på grebet.

I bunden af grebet er der et dæksel, som kan fjernes, og som skjuler et standard-gevind til montering af Extension Pole.

Action Grip & Pole

Er en komplet løsning, som indeholder både Action Grip og en Extension Pole på 49 cm. Denne Pole er udført i aluminium og er også flydende og har standard-gevind i bunden, således at flere Poles kan skrues sammen.

Pris og levering

Både Action Grip og Action Grip & Pole er til levering nu til følgende vejl. udsalgspriser:

Joby Action Grip, DKK 199,-

Joby Action Grip & Pole, DKK 279,-

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax, Lytro, Polaroid og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak, Polaroid og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath