2013-01-08 09:30Presse meddelelse

Joby - En helt ny måde at bære dit kamera på

null

JOBY – producenten af Gorillapod-stativerne, lancerer nu en serie af innovative kameraremme.

De nye remme, JOBY UltraFit Sling Strap ™ og JOBY 3-Way Strap blev vist for første gang i efteråret på Photokina i Köln. Nu er de første leverancer landet i Norden og remmene er tilgængelige i handlen nu.

”Med vores GorillaPods har vi givet fotograferne mulighed for at bruge stativer stort set over alt," siger Michael Jue, direktør for produktudvikling hos Joby. "Og vi kan nu tilbyde mindst ligeså innovative løsninger i nye materialer inde for kameraremme. De nye remme gør det bekvemt at bære sit kamera lige ved hånden, og de er road-testede af professionelle fotografer, som også har bidraget til designprocessen. Du kan nu bære dit kamera i timevis uden at blive træt i hverken skulder eller nakke".


Jobys team studerede og analyserede 500 fotografer, både professionelle og amatører, for at få et billede af  hvordan den perfekte kamerarem skal udformes. Herfra blev den patentanmeldte UltraFit Sling Strap ™, i en hhv. mande- og kvindemodel, udviklet, og den nye unikke UltraFit Layered-Pad Technology ™ giver en let og behagelig rem, uden tyk, uformelig polstring. En ergonomisk placeret pivot-ring og trykudlignende fyldning gør at remmen fordeler vægten af ​​kameraet rundt over hele overkroppen.


Joby introducerer også 3-Way Camera Strap™, som giver fotografen tre forskellige måder at bære deres kamera på, som: håndledsrem, halsrem eller skulderrem. I stedet for at vikle sin rem rundt om håndledet, så tilpasses længden af denne rem nemt, og den giver mulighed for hurtig adgang til at fotografere eller at skifte objektiv med begge hænder. Det unikke design er muligt takket være Dyneema ® cord, som på trods af at være tynd kan klare en vægt på op til 40 kg.

Priser

Joby UltraFit Sling Strap  koster ca: 450,- kr. inkl. moms (begge versioner)

Joby 3-Way Camera Strapkoster ca: 350:- kr. inkl. moms.

For mere information kontakt Malene Strange Jacobsen på malene.jacobsen@focusnordic.dk

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Carl Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, B+W, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath