2013-07-04 09:00Presse meddelelse

ISAW, et nyt kameramærke til action

null

Sydkoreanske ISAW har haft flere stærke modeller, og satser nu for alvor på Norden. Med en øget distribution gennem Focus Nordic AB, som er ny distributør, samt et nyt kamera med seje specs, vil firmaet ind på dette voksende marked.

ISAW Extreme er et meget avanceret actionkamera med flere unikke funktioner. Det giver fremragende ”point of view” (POV)-billeder. Det optager i Full-HD (1080p) med 60 billeder per sekund, og er udstyret med en Sony Exmor CMOS-sensor. Alt dette i kompakt format, 61x43x32mm.

Vi vil øge vores tilstedeværelse på actionkamera-markedet og i den sammenhæng er ISAW en perfekt partner”, siger Rebecca Laanemets, Nordic Product Manager for ISAW hos Focus Nordic, Nordens største fotodistributør. ”Kvaliteten er i top, og måske er det det, at de produceres i Sydkorea og ikke i Kina, som gør forskellen. Desuden medfølger der mere tilbehør fra start, i forhold til hvad man ser hos flere af konkurrenterne.”

Virksomheden blev grundlagt så sent som 2009, men har sit eget personale til programmering, udvikling af hardware, samt design. Alle ansatte har lang erfaring fra videokameraproduktion. Med egne fabrikker til produktion har man fuld kontrol over produktionen.

Nøglefunktioner ISAW Extreme

1. Sensoren

Kameraet er udstyret med 12 megapixels Sony Exmor CMOS-sensor.

2. Objektivet

Objektivkonstruktion med 6 linseelementer og lysstyrke F/2,4 giver mulighed for optagelse i omgivelser med svagt lys.

3. POV

152 grader ”Point-of-view”.

4. LCD-skærm

En indbygget 2” LCD-skærm gør det nemt at se og bedømme sine billeder direkte på kameraet.

5. Full HD-video

Kameraet optager i Full-HD (1920x1080p) med 60 billeder per sekund.

6. WiFi + app

Indbygget WiFi gør, at kameraet kan styres via smartphone eller tablet. App’en til dette kan downloades gratis til både iOS (iPhone & iPad) og Android.

7. Vandtæt

Det vandtætte undervandshus, som kan klare trykket til 60 meters dybde, medfølger.

Kameraet har også en speciel undervandsfunktion (Aqua-mode), hvor man opnår de rigtige farver under vandet uden anvendelse af specielt tilbehør.

8. Kraftigt batteri

Hele herligheden kører på et batteri på 1200 mAh, hvilket giver ca. 120 minutters kontinuerlig brug.

9. Time lapse

Time lapse-funktion til både stillbilleder og video.

Pris og levering

ISAW Extreme kommer på markedet i løbet af juli 2013 til en vejledende udsalgspris på DKK 2.999,-.

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Carl Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, B+W, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath