2014-04-08 12:00Presse meddelelse

Håndkikkert fra Steiner med indbygget afstandsmåler

null

Steiner lancerer nu en håndkikkert med indbygget afstandsmåler, en egenskab som bl.a. jægere og kapsejlere vil sætte pris på. Modellen, som er en 8x30, indgår i Steiners Nighthunter-serie.

Steiner Nighthunter 8x30 LRF
En stor fordel ved 8x30 LRF er, at den kombinerer en lysstærk kikkert med laser-afstandsmåler. Det bliver både billigere og mere fleksibelt for brugeren med ét produkt i stedet for to. Præcis som de øvrige kikkerter i Nighthunter-serien er denne kikkert meget robust, og har en optisk ydeevne udover det sædvanlige. Særligt ved skumring og morgengry bemærker man den høje lystransmission.

Afstanden til motivet er altid lige ved hånden, bare ét tryk på en knap, og afstanden vises i kikkerten, uden at man behøves at tage kikkerten fra øjnene. Man kan også bruge kontinuerlig måling (scan mode), hvilket er en stor fordel, når motivet er i bevægelse.

Afstandsmåleren kan måle afstande på op til 1700 meter.

Pris og tilgængelighed
Steiner Nighthunter 8x30 LRF er på markedet nu til en vejl. udsalgspris på DKK 13.780,-

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath