2022-06-29 13:00Presse meddelelse

Forza 150B - En fleksibel LED fra Nanlite

Nanlite Forza 150BNanlite Forza 150B

Med introduktionen af Forza 150B er Forza-serien mere omfattende end nogensinde før. 150B er ultrakompakt, giver et imponerende output, kører på 220v eller batteri og giver dig mulighed for at styre hvidbalancen med en justerbar CCT. Med indbygget styring, trådløs Bluetooth og 2.4G samt en støjsvag blæser er Forza 150B perfekt til optagelser på farten, livestreams og meget mere. Den fungerer problemfrit med andre Nanlite-armaturer og har FM Mount, som inkluderer et væld af forskelligt tilbehør. Der medfølger også en Bowens-adapter med ubegrænsede kreative muligheder.

 

Forza 150B er ligesom sin forgænger designet til at være den perfekte tag-med-overalt-LED.

Med en vægt på kun 1,56 kg er Forza 150B let at transportere og hurtig at sætte op eller flytte rundt på settet. Der er heller ikke gået på kompromis med hensyn til lysstyrke, med en kapacitet på 23130 lux @ 1m (med reflektorskærm).

Den nye tilføjelse af flerfarve-funktioner til Forza-familien giver brugerne et enormt udvidet CCT-område fra 2700K til 6500K, der leverer præcis, konsistent tungsten- (2700K) eller dagslys- (6500K) belysning.

Denne nye tilføjelse til Forza 150B er fuldt dæmpbar og har en fremragende CRI (gennemsnitlig 96) og TLCI (gennemsnitlig 98), hvilket gør den til en af de mest kraftfulde, kreativt fleksible LED-lamper på markedet i dag.

 

LED'en er udstyret med mulighed for håndholdt V-mount batterigreb, der giver mulighed for en stabil mobil strømforsyning ud over den traditionelle 220v. Et ergonomisk udformet greb giver en nem håndteringsmulighed, der øger effektiviteten i studiet eller på dit shoot, og som passer til hurtige mobile optagelsesscenarier.

 

Den har også det klassiske design med integreret lampehoved og kontrolenhed, en robust L-beslagsmontering, færre kabler og en intuitiv brugerflade.

Forza 150B leveres med en styrbar blæser med et lavt lydoutput på 20 dB, hvilket gør den nyttig til interviews i små rum uden at blive forstyrret af blæserlyden. Blæseren kan også slukkes, og det maksimale output er så 20%.

Indbygget Bluetooth og 2.4G dual moduler giver Forza 150B trådløs tilslutning direkte med Nanlink APP samt indirekte via Nanlink Box, hvis der er behov for mere kompleks styring, er tilføjelsen af DMX/RDM via 3,5 mm også muligt. De forskellige kontrolmuligheder giver brugerne mulighed for at klare specielle og specifikke optagesituationer.

 

Denne kombination af kraft, størrelse og alsidighed gør Forza 150B til et perfekt belysningsvalg til både små projekter og store produktioner, hvor der er behov for fleksibilitet.

 

Priser og levering

Den nye Nanlite Forza 150B vil kunne leveres i august 2022.

Den anbefalede udsalgspris er 4,799.00 inkl. moms

 

Flere oplysninger fås ved at kontakte odd.bergsto@focusnordic.no

 

Nøglefunktioner

  • Variabel farvetemperatur fra 2700K til 6500K
  • Fully dimbar 0-100%
  • Smart design, der er let at bruge
  • Bærbar og kompakt
  • Fremragende CRI 96 og TLCI 98
  • Kan drives med enten 220v eller batteri
  • Robust L-beslag monteret
  • Bowens FM-montering
  • Fjernbetjening med Bluetooth eller kabelbaseret DMX / RD
Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, Kowa, Celestron, LumeCube, Polariod, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise