2013-04-24 09:00Presse meddelelse

Focus Nordic udvider sortimentet med et par ”cool Carl Zeiss-briller”

null

Carl Zeiss, producent af Cinemizer OLED-briller har valgt Focus Nordic som deres nordiske distributør.

Cinemizer OLED kan enklest beskrives som små skærme indbygget i et par briller. Og eftersom selv stereolyd er indbygget, er brugeren i stand til f.eks, at se film eller spille spil uden at blive forstyrret eller forstyrre sine omgivelser.

Men der er også en række andre anvendelsesmuligheder: "Da vi først udviklede Cinemizer vidste vi godt, at det ville blive populært at se film og spille spil med dem på, men til vores store glæde har det vist sig, at kunderne selv finder nye anvendelsesmuligheder," siger Franz Troppenhagen, produktchef for Cinemizer OLED. "Fx er produktet blevet utroligt populære blandt dem, der har den nye type radiostyret fly med indbygget kamera som er knyttet til en smartphone. Med Cinemizer kan man flytte billedet fra sin telefon til øjnene og få en mere livagtig følelse af at flyve".

Andre eksempler på hvordan vores kunder anvender produktet, er fx tandlæger, som bruger Cinemizer til patienter der har brug for beroligelse og ejendomsmæglere som tilbyder en virtuel rundtur i en ejendom forud for første besøg, hvilket kan spare både mægler og køber en masse tid.

Korrektion af synsproblemer kan gøres individuelt for hvert øje (-5 - +2 dioptrier).

Pris og levering

Cinemizer OLED findes allerede til levering og koster: 5665,- kr. (inkl. moms), og inkluderer:

·  Sidesteg med to justerbare (vertikale) dele

·  To 2,6mm hovedtelefoner (in-ear)

·  Cinemizer – HDMI-adapter

·  HDMI – HDMI-adapterkabel

·  USB-kabel

·  AV- / video-kabel (3,5 mm)

·  Taske

Som ekstra tilbehør kan du få:

En "headtracker", som registrerer, hvordan hovedet bevæger og drejer sig og giver en utrolig følelse af at være tilstede i fx et 3D-spil. Ca. pris: 1759,- (inkl. moms)

Et Apple-kit, som består af en adapter til iPod og iPhone (ikke iPhone 5).

Ca: 615,- (inkl. moms)

For yderligere information: http://cinemizer.zeiss.com/cinemizer-oled/en_de/home.html

Produktansvarlig hos Focus Nordic: henrik.wernbo@focusnordic.se

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Carl Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, B+W, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath