2023-02-24 09:00Presse meddelelse

Focus Nordic udvider sit sortiment af produkter til analoge fotografer

JOBOJOBO

Mange mennesker siger, at den mest sande måde at lære og værdsætte fotokunst på er analog fotografering. Intet kan erstatte berøringen, udseendet og følelsen af en perfekt fremkaldt sølvhalogenidfilm. Kvalitet, engagement og professionalisme har bragt JOBO til toppen af den analoge fotoverden.

 

"Den analoge films genoplivning er kommet for at blive", siger Magdalena Ożarek, produktchef og ansvarlig for JOBO hos Focus Nordic. Selv de, der begyndte at fotografere med digitale kameraer, er ved at opdage glæden ved analog fotografering, og de opdager også at det er meget nemt at fremkalde sin egen film med de rigtige værktøjer.

 

Fascinationen ved at skabe unikke prints på sølvhalogenidpapir er uerstattelig. Den originale karakter af et personligt udviklet analogt print bliver et kunstværk, som positivt udskiller sig fra mængden af digitale billeder. Uanset om du er entusiast eller professionel, giver JOBO dig mulighed for at kontrollere den kritiske proces og behandling af dine negativer perfekt, så du kan skabe fotografier i overensstemmelse med din visualisering.

JOBO er et fantastisk mærke til fremkaldelse af analoge billeder, både for entusiaster og professionelle fotografer. Det stammer helt tilbage fra begyndelsen af 1900-tallet og har været mange fotografers førstevalg, når det gælder fremkaldelsesudstyr.

I 1969 tog menneskeheden sit måske mest betydningsfulde skridt ud i rummet nogensinde, nemlig på månen. NASA valgte JOBO-fremkaldelsessystemet til at fremkalde de ikoniske billeder af en astronaut, der forsigtigt træder ned ad stigen fra månelandingsfartøjet med planeten Jorden i baggrunden.

 

Inden for JOBO:s brede sortiment hos Focus Nordic finder du tanksystemer, laboratoriesæt, filmklips, farveprocessorer, fremkaldelsessæt, flaskesæt og mange andre produkter, der gør det lettere at fremkalde analog film og papir.

 

JOBO-produkterne begynder at blive leveret i marts 2023.

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst magdalena.ozarek@focusnordic.pl


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, Kowa, Celestron, LumeCube, Polariod, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise