2017-03-01 09:00Presse meddelelse

Focus Nordic lancerer begynderkikkert for at fremme ungdommens naturinteresse

null

Focus Junior 6x21 er specielt designet til at kunne bruges i en tidlig alder, fra 4 år og opefter. Det skal være sjovt og interessant at opdage nye ting i sine omgivelser.

Stort behov

Mange yngre børn, som gerne vil følge med deres forældre eller ældre søskende ud på fugleobservationsture eller andre naturoplevelser, vil sikkert også gerne bruge en kikkert. Det kan dog være problematisk, da kikkerter ofte er store og tunge, og er lavet med en for stor afstand mellem okularerne til at kunne passe til børnenes øjne.

Focus Junior er specialkonstrueret med ét centralt led, som giver god stabilitet, og med en øjenafstand på mellem 50 – 63 mm, så det passer til målgruppen.

”Jeg har i mange år fået forespørgsler om en god kikkert til de yngste, når jeg har været ude og arbejde ved forskellige natur-events”, siger Hasse Bergquist, Product Manager hos Focus Nordic AB, ”og nu kan vi endelig efter et langt udviklingsforløb præsentere Focus Junior. Efter mange tests er vi nået frem til, at 6x forstørrelse er det perfekte kompromis mellem at komme tæt på motivet og stadig have en kikkert, der er nem at håndtere.

Bred distribution giver lav pris

Focus kikkerter sælges i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Letland, Litauen, Island, Færøerne og Polen, hvilket giver store volumener, som igen giver lave priser. Målet er, at alle interesserede børn skal have mulighed for at få deres egen kikkert.

Specifikationer

  • Forstørrelse: 6x
  • Frontdiameter: 21 mm
  • Synsfelt på 1000 meter: 120 meter
  • Toppunktsafstand: 10 mm
  • Dioptrijustering: -3D +3D
  • Nærgrænse: 3 meter
  • Ekstra stort fokuseringshjul
  • Gummibeklædning giver et sikkert greb
  • Ét centralt led giver den bedste stabilitet
  • Vægt: 180 gram

Pris og levering

Focus Junior vil kunne fås i butikkerne i marts 2017 til følgende vejl. udsalgspris:

Focus Junior 6x21, DKK 249,-

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax, Polaroid og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Joby, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak, Polaroid og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath