2021-11-15 12:00Presse meddelelse

Flotte videoer med Zhiyuns nye gimbal til smartphones  

Mere og mere indhold bliver i dag skabt med smartphones. Det er et oplagt værktøj til alle, der vil skabe videoer til sociale medier på en nem måde. Hvis man ønsker at skabe flotte videoer, er det dog en vigtig regel ikke at optage video håndholdt med mobiltelefonen, selv om nogle smartphones har billedstabilisering. Det er nemlig svært at få stabile videoer med håndholdte optagelser, og rystede videosekvenser er irriterende at se på.

 

Den nye kamerastabilisator Smooth 5 fra Zhiyun gør det muligt at lave flotte og biografagtige optagelser med din smartphone.

 

Den nye Smooth 5 er mindre end forgængeren Smooth 4, men har stadig en meget bedre ydeevne med opgraderede magnetiske stålmotorer og forbedrede algoritmer, der gør det nemt at optage i alle vinkler. Det 3-aksede design giver frie bevægelser fra alle perspektiver, selv i lave og superbrede vinkler. En bredere klemme til din telefon giver en mere sikker og nemmere videooptagelse med de fleste smartphones, og det er nemt at skifte mellem portræt- og landskabsformat.

 

På bagsiden af kamerastabilisatoren er der et nyt intuitivt alt-i-et kontrolpanel. Med det nye design er det nemt at styre alle indstillinger af stabilisatoren og smartphonen samt deres bevægelser med kun én hånd, selv når du er på farten.

Telefonholderen har to magnetiske monteringer til LED-lamper, der kan fastgøres på begge sider, og de giver tilsammen en lysstyrke på 600 lumen (2x300) og en CRI på 95+. LED-lysene er fuldt justerbare via hjulene på kontrolpanelet.

Ligesom den nyligt udgivne Crane M3 er der også mulighed for at anvende magnetiske filtre i fire farver, som kan skabe en cool lyseffekt på dine videoer.

 

Sammen med appen ZY Cami kan du få adgang til kreative indstillinger som Gesture Control, der starter optagelsen, når du laver en særlig gestus, SmartFollow, der følger motivet i billedet, og Vortex-funktionen, der tilføjer en ekstra dimension til dine videoer. I appen finder du flere kreative indstillinger og nemme måder at redigere dine billeder på.

 

Den nye Smooth 5 kan bære udstyr på op til 320 gram og har en batteridriftstid på 4 timer med LED-lys monteret og indstillet til maksimal lysstyrke og 12 timer ved normal brug uden LED-lys monteret. Opladningstiden er på to timer.

 

Pris og levering

Den nye Zhiyun gimbal Smooth 5 kommer også i en kit version, Smooth 5 Combo kit indeholder: lys, lysfilter, håndledsrem og taske, og vil bliver leveret fra slut November

Den vejledende udsalgspris er:

Zhiyun Smooth 5 DKK 1399,00

Zhiyun Smooth 5 Combo DKK 1749,00

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst lasse.ericson@focusnordic.se

 

De vigtigste specifikationer

 

  • Kompakt design, men alligevel mere kraftfuld end før
  • Bæreevne på 320 gram (iPhone 13 Pro Max vejer 240 gram)
  • Intuitivt kontrolpanel
  • Let at skabe kreative billeder sammen med appen ZY Cami
  • Magnetiske monteringer til LED-lys, som kan tages af på begge sider


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise