2013-03-14 09:00Presse meddelelse

Fire Fine Art-nyheder fra Ilford

null

Ilford udvider fortsat sit sortiment af fotopapir til inkjet-printere. Nu er deres fire nye typer Fine Art-papir, som blev lanceret på Photokina sidste efterår, endelig klar til at blive leveret.

Ilford Galerie Prestige Fine Art Smooth og Fine Art Textured, dobbeltsidet
Fine Art Smooth og Textured er begge dobbeltsidet kunstpapir; Smooth har en glat overflade, mens Textured har en overflade med struktur. De er begge gode til fx bryllupsalbums. Papiret er 220 g. hvilket giver en god stabilitet. Det kan bruges i alle printere, der bruger pigmentbaseret blæk, og er "instant dry".

Ilford Galerie Prestige Gold Cotton Smooth og Gold Cotton Textured
Et papir som er designet til udstillingsbilleder. Papiret er 330 g. og findes, ligesom Fine Art-papiret, i en hhv. glat variant og en med struktur. Papiret er fremstillet i 100% bomuld og uden optisk hvidt. Det kan bruges i alle printere, der bruger pigmentbaseret blæk, og er "instant dry".

Farveprofiler
Som sædvanlig med Ilford, findes der gratis ICC-profiler, til stort set alle printermodeller. Download fra: www.ilford.com.

Pris og levering
Papiret leveres i løbet af marts måned i følgende størrelser/pakker:

Galerie Prestige Fine Art Smooth og Fine Art Textured

Ark:
A4 25 blad 

A3 25 blad 

A3+ 25 blad 

Ruller:
43cm x 30,5m 

61cm x 30,5m 

111cm x 30,5m 

127cm x 30,5m 

Galerie Prestige Gold Cotton Smooth og Gold Cotton Textured

Ark:
A4 25 blad 

A3 25 blad 

A3+ 25 blad 

Ruller:
43cm x 15m 

61cm x 15m 

111cm x m 

127cm x 30,5m 

 

For mere information kontakt Malene Strange Jacobsen: malene.jacobsen@focusnordic.dk

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Carl Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, B+W, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath