2015-03-12 09:52Presse meddelelse

Eyefi lancerer det kraftigste trådløse hukommelseskort nogensinde

null

Eyefi Mobi Pro er en videreudvikling af Eyefis tidligere produkter, og takket være erfaringer fra disse, er dette produkt blevet en realitet”, siger Matt DiMara, VD hos Eyefi, ”ved også at tilføje overførsel for RAW-format, bliver dette et vigtigt værktøj for professionelle fotografer, ligesom alle brugere vil få glæde af den nye automatiske billedkategorisering”.

Hurtigt og nemt at komme i gang

Det er utrolig nemt at komme i gang med sit Eyefi-kort og cloud-tjenesten, Eyefi Cloud. Hvert kort har software til mobile enheder og computer forinstalleret.

Udvalgte overførsler

Fotografen kan nemt styre, hvilke billeder der skal overføres til mobile enheder og til computer, og hvilke der skal deles eller synkroniseres.

Trådløs overførsel af RAW & JPEG-filer

Hurtig trådløs overførsel af både RAW & JPEG-filer giver brugeren stor fleksibilitet i arbejds-flowet. Man kan fx sende en JPEG-fil til sin mobiltelefon til et hurtigt gennemsyn og til deling på de sociale medier. RAW-filer kan sendes direkte til din computer for viderebearbejdning i et RAW-redigeringsprogram.

Fungerer med eller uden WiFi-netværk

Den trådløse overførsel fungerer hjemme eller i studiet med det tilgængelige trådløse netværk, men også ude i marken, når der ikke er netværk. Mobi Pro skaber da sit eget WiFi ”hotspot”, som muliggør overførsel.

Integreret cloud-tjeneste

Et års gratis brug af Eyefi Cloud medfølger ved køb af Mobi Pro, og sammen med lanceringen af det nye kort øges også antal funktioner i både cloud-tjeneste og apps med bl.a.:

  • Øjeblikkelig billedsammenligning. Avanceret visualiseringsværktøj, hvor fotografen kan sammenligne billeder og anvendt data, som fx: lukkertid, blændeindstillinger, Exif-data.
  • Billeder i lommen. Eyefis mobil-app fungerer sammen med Eyefi Cloud på en smart måde, så originalopløsningen bibeholdes på alle billeder, samtidig med at de optimeres til den enhed, som de skal vises på. Takket være dette kan fotografen vælge at have hele sit billedbibliotek med sig på forskellige enheder, uden at der optages mere lagringsplads end højst nødvendigt.
  • Smart kategorisering. Eyefi Cloud anvender en avanceret analyse-software til automatisk billedkategorisering. Dette giver en meget forenklet søgeproces, når det rigtige billede skal findes frem. Ud over at de sædvanlige attributter, som er lagret i Exif-filen, er søgbare, så skabes også søgbarhed på en række andre kriterier helt automatisk. Analyse-softwaren kan fx skelne mellem, om billedet er taget udendørs eller indendørs, og om det forestiller et bestemt motiv.

Pris og levering

Eyefi Mobi Pro kommer på markedet inden for nogle uger til følgende vejl. udsalgspris:

Eyefi Mobi Pro 32 GB WiFi SDHC, DKK 799,-

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax, Lytro, Polaroid og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak, Polaroid og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath