2021-04-09 08:00Presse meddelelse

Et vidvinkelobjektiv optimeret til astrofotografi

 

Samyangs kompakte serie of objektiver har været meget populær for brugere af Sony E-kameraer siden seriens introduktion i 2017. Nu er turen kommet til et nyt og let vidvinkelobjektiv, nemlig Samyang AF 24mm f/1.8 FE, der er optimeret til astrofotografering.

 

AF 24mm f/1.8 FE vejer kun 230 gram og er kun 7,1 cm langt. Den kompakte størrelse og den høje lysstyrke gør det til det perfekte objektiv for landskabsfotografen i marken. Objektivet er skabt til full-frame-sensorer og fungerer også fint med APS-C.

 

Nye funktioner optimeret til astrofotografering

AF 24mm f/1.8 FE har en ny funktion kaldet “Custom Mode” med en LED-indikator til astrofotografering. Funktionen betjenes via den nydesignede Focus Hold-knap og lader dig flytte fokus direkte til uendeligt ved at trykke på knappen, når du aktiverer Custom Mode. Det er en praktisk funktion, der lader dig gemme og genbruge den præcise værdi for uendeligt fokus til dit specifikke kamera, fordi standardværdien fra fabrikken kan variere lidt afhængigt af det enkelte kamera.

Hvis fokusværdien indstillet via LED-indikatoren ikke matcher, lyser dioden rødt. Hvis du derefter klikker på knappen, justeres din fokusværdi automatisk til den gemte værdi, og lysdioden lyser nu grønt. Det en meget nyttig funktion for alle astrofotografer, som ofte tilbringer lange perioder i mørke omgivelser.

 

Den optiske konstruktion består af 11 elementer i 8 grupper med 7 speciallinser (2 ASP, 3 HR og 2 ED), der giver dig mulighed for uendelig kreativitet. Konstruktionen er specielt optimeret til astrofotografering, da den giver fremragende billedkvalitet med minimeret sfærisk og kromatisk aberration.

 

Objektivet kommer med den nyeste stepmotor, der kan kontrollere en større og tungere fokuslinsegruppe mere lydsvagt og præcist.

 

Den cirkulære blænde med 9 blændelameller giver en blød, cremet og naturlig bokeh med mulighed for at isolere dit motiv fra baggrunden. Objektivet er også vejrforseglet fem steder, der beskytter mod støv, støvregn og sne samt giver mulighed for at tage pragtfulde billeder selv under forhold, der er langt fra ideelle.

 

 

Pris og levering

Det nye objektiv Samyang AF 24mm f/1.8 kan leveres fra maj til en vejledende udsalgspris på DKK 3.499,-     

 

Flere oplysninger fås ved at kontakte karsten.rath@focusnordic.dk

 

De vigtigste specifikationer

 

  • Kompakt og let
  • Optimeret til astrofotografering
  • Ny knap til Focus Hold
  • Fantastisk optisk ydelse
  • Vejrforseglet

 

 

 


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise