2020-09-14 09:01Presse meddelelse

Et objektiv til det afgørende øjeblik

Samyang AF 35mm F1.8 FE til Sony er et nyt kompakt og let kvalitetsobjektiv med høj lysstyrke, der er nemt at tage med og egner sig til fotografering af en bred vifte af motiver, der spænder fra dagligdagens snapshots over madfotografering til scenerier i byen, landskaber osv.

For mange fotografer er et 35mm objektiv det mest alsidige af dem alle. Hvis du spørger en professionel fotograf om, hvilket objektiv vedkommende ville tage med på en øde ø, ville svaret formentlig være et 35mm objektiv.

Det nye objektiv til full-frame Sony-kameraer er en styrkelse af Samyangs populære Tiny but Almighty-serie og giver en fremragende billedkvalitet allerede fra den maksimale blændeåbning på f/1.8. Objektivet er takket være sin lydsvage autofokus og effektive fokussporing et godt valg til både stillbilleder og videooptagelser.

 

Robust konstruktion

Objektivet består af 10 linseelementer i 8 grupper. To asfæriske linser og to hybride asfæriske linser minimerer forvrængning og aberration samt giver den bedst mulige billedkvalitet. En blændeåbning med 9 blændelameller skaber en cremet bokeh og er med til at give en smal, drømmeagtigt dybdeskarphed.

Objektivet vejer kun 210 gram (uden objektivdæksel og modlysblænde), måler 65mm i diameter gange 63,5 mm i længden og er vejrforseglet, så det kan bruges under barske forhold. 

Der findes en kontakt på siden af objektivet, som man kan programmere med forskellige funktioner. Funktionerne kan nemt ændres, eller der kan tilføjes flere med Samyang Lens Station.

 

Hurtig og lydsvag autofokus med fremragende fokussporing til video

Takket været den nyligt udviklede lineære stepmotor kan en større og tungere fokusgruppe i objektivet styres nemmere og mere præcist. Fokus er hurtig og præcis med bløde overgange, der giver fremragende kvalitet i billede og video samt fjerner støj fra autofokus under videooptagelser. 

 

Pris og levering:

Det nye objektiv kan leveres fra begyndelsen af oktober, og den vejledende udsalgspris er 2699,- kroner.

Flere oplysninger fås ved at kontakte karsten.rath@focusnordic.dk

 

Vigtigste specifikationer:

  • Meget alsidig til både hverdagens snapshots, madfotografering, scenerier i byen, landskaber mm.
  • Let og kompakt
  • Fantastisk billedkvalitet
  • Blænde med 9 blændelameller 
  • Lydsvag og hurtig autofokus
  • Vejrforseglet
  • Programmerbar kontakt

 


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk

Kontakt personer

Mikael Westheimer
Country Manager
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Sales & Key Account Manager
Henrik Heise