2023-02-28 08:00Presse meddelelse

Et nyt portræt-teleobjektiv til Fuji X fra Samyang

Samyang_AF 75mm F1.8 XSamyang_AF 75mm F1.8 X

Samyang introducerer AF 75mm F1.8 X til Fuji X-mount, et letvægts portrætobjektiv, der leverer en overlegen billedkvalitet med en smuk og naturlig bokeh.

 

Dette nye 75 mm portrætobjektiv vejer kun 257 g og måler kun 69,3 mm i længden og har den perfekte balance mellem bærbarhed og fremragende ydeevne og passer perfekt til det slanke design af Fujifilm-kameraer.

Det har en fokusring med mikromønster, der er behageligt at bruge, og vejrforsegling sikrer brug under barske vejrforhold og beskytter objektivet mod let regn, sne og støv.

Objektivet er udstyret med Samyangs hurtige lineære STM-motor (stepmotor), som giver fotografer og videoproducenter en mere støjsvag og præcis styring af fokusering end med andre objektivgrupper.

 

Det nye objektiv består af 10 elementer i 9 grupper med 2 HR- og 3 ED-specialglaselementer, der er integreret i det optiske design for at minimere kromatisk aberration og forvrængning og give skarpere billeder.

UMC (Ultra Multi Coating) er blevet påført linseelementerne for at reducere overfladerefleksioner, forhindre flare og ghosting og give bedre lystransmission og kontrast.

En 9-blads-blænde giver en blød, cremet bokeh, der fremhæver motivet og skaber en følelse af dybde i billedet.

En brugerdefineret kontakt på siden af objektivet giver brugeren mulighed for at indstille funktioner. Der kan tilføjes flere funktioner senere med en firmwareopdatering.

 

Takket være objektivets fremragende optiske ydeevne kombineret med Fujifilm X-trans-sensorer giver Samyang AF 75mm F1.8 X dit motiv mulighed for at skille sig ud mod en blød, sløret baggrund med smuk bokeh.

 

Det nye Samyang AF 75mm F1.8 X vil være tilgængeligt fra marts 2023.

Den anbefalede salgspris er DKK 3.549,-

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst karsten.rath@focusnordic.com

 

 

Vigtigste specifikationer

  • Kompakt og let
  • Ideel til portræt- og livsstilsfotografering
  • Fremragende optisk ydeevne
  • Hurtig, lydløs autofokus
  • Cremet naturlig bokeh
  • Vejr forseglet


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, Kowa, Celestron, LumeCube, Polariod, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise