2022-02-01 10:00Presse meddelelse

Et nyt kamera fra Ricoh fanger alt

Den nye Ricoh Theta X er en avanceret model, der fokuserer på brugeroplevelsen med optagelse og deling af billeder i høj opløsning fanget i 360 grader. På den nye Theta X findes der nye funktioner som eksempelvis en 2,25" berøringsfølsom skærm, et udskifteligt batteri og en MicroSD-kortplads.

 

I løbet af 2 år har det digitale landskab ændret sig en del. Efterspørgslen efter streaming og andre digitale løsninger, der bygger broer til at mødes og interagere, stiger hver dag. En af disse er optagelse og gengivelse af 360-graders indhold, der er trængt ind i forretningsverdenen som et vigtigt værktøj til at forbedre salgsaktiviteterne og øge effektiviteten af forretningen. Det ses især til avanceret fjernvisning af ejendomme og biler eller til at registrere og administrere fremgangen på bygge- og anlægspladser.

Med det nye Theta X introducerer Ricoh et nyt kamera, der er nemt at bruge og kan producere fantastiske 360°-billeder, som kan deles med alle.

 

Theta X CMOS-billedsensoren, hovedprocessoren og designet af objektivet er alle blevet opdaterede. Det er Ricoh Theta's første kamera, der understøtter 5,7K-videoer med 30 billeder per sekund (fps). Kameraet understøtter også 4K-videoer ved 60 billeder per sekund, hvilket øger mulighederne. Billedstabiliseringen er også blevet bedre, hvilket forbedrer selve videokvaliteten betydeligt og giver mere rolige videosekvenser.

Takket være den nye sensor på cirka 48 megapixels er det nu muligt at optage 360-graders stillbilleder i høj opløsning med et maksimalt output på cirka 60 megapixels.

 

En ny berøringsfølsom skærm på 2,25" gør det meget nemmere at bruge Theta X som et selvstændigt kamera end tilfældet var med tidligere modeller, fordi det nu ikke længere er nødvendigt at bruge det sammen med en smartphone. Via skærmen kan du nemt navigere gennem kameraets menusystem eller bruge skærmen som en udløserknap.

 

Kameraet får strøm fra et nyt eksternt, udskifteligt batteri og kan også forsynes med strøm fra en powerbank via usb-c-stik.

 

I forlængelse af Theta V og Theta Z1 anvender Theta X et Android-baseret operativsystem, der gør det muligt for tredjepartsudviklere at udvikle og frigive applikationer (plug-ins) for at udvide kameraets funktioner.

 

Priser og levering

Det nye kamera vil begynde at blive leveret i marts 2022.

Den vejledende udsalgspris er DKK 8449;-.

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst karsten.rath@focusnordic.com

 

De vigtigste specifikationer

  • 2,25” berøringsfølsom skærm
  • Udskifteligt batteri
  • Indbygget hukommelsen på 46 GB og MicroSD-kortplads
  • Rolig 360°-videooptagelse ved 5,7K med forbedret billedstabilisering
  • 360° stillbilleder med høj opløsning svarende til op til cirka 60 megapixels
  • Forbedret tilslutning til smartphone.


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise