2021-10-11 14:00Presse meddelelse

Et magisk lyssæt

Med introduktionen af Pavotubes fik NanLite revolutioneret vores måde at opsætte lys til videooptagelser på og åbnede en ny dimension for content creators i hele verden.

Nu er turen kommet til den længe ventede opgradering, nemlig PavoTube II.

 

De nye Pavotubes har den samme ottekantede form som den tidligere model 6C, men har flere nye funktioner og kommer i nye størrelser. Lysrørene har endvidere et ultrabredt farvetemperaturområde på 2.700K-12.000K med G/M-justering samt en ny grænseflade og mere.

Det nye PavoTube fra NanLite er et meget alsidigt pixel LED-lys med en lysdæmpning på 0-100 %, en maksimal belysning på 746 lumen ved 5.600K (på 1 meters afstand) samt et fuldt RGB-spektrum og 15 forprogrammerede, specielle lyseffekter.

En række praktiske simuleringseffekter giver dig endnu flere muligheder for kreativ udfoldelse. Hver enkelt pixeleffekt kan defineres og tilpasses med præcis hastighed og mætning via fjernbetjening, der skaber flotte effekter.

 

Lyset er perfekt til studiet eller on location og fås i tre længder på 61 cm, 122 cm eller 244 cm (ny længde). Diameteren på alle modeller er 4,8 cm, og de er dermed T12-kompatible. Alle modeller har gevind på 1/4-20.

 

De nye Pavotubes understøtter kabeltilsluttet DMX/RDM, der giver mere stabil kontrol, samt trådløs kontrol via Bluetooth og 2.4 GHz-frekvensen via den nyudviklede app Nanlink.

 

Man kan kontrollere næsten alt NanLite- og Nanlux-udstyr med appen og har hurtig og præcis kontrol over alle aspekter af ens lysdesign ved hjælp af skydeknapper på skærmen. Man kan også tilføje indstillinger lavet på forhånd af individuelle lys eller grupper af lys m.m.

 

Man kan kontrollere moduler på 2.4 GHz-frekvensen via appen, når den er tilsluttet den nye Nanlink Box, WS-TB-1. Den nye Nanlink Box er en lille og kompakt boks med to indbyggede moduler til både Bluetooth og 2.4 GHz-frekvensen og udvider kontrolrækkevidden for Bluetooth-mobilenheder samt giver mulighed for at kontrollere lys, der bruger 2.4 GHz-modulet, med Nanlink. Dens indbyggede batteri har en levetid på op til 15 timer.

 

NanLite PavoTube II fås i sæt med ét eller flere lys.

 

Levering og pris

Det nye PavoTube II kan leveres allerede nu.

Den vejledende udsalgspris er:
Nanlite Pavotube II 15X - 1 Light kit – DKK 3249:-
Nanlite Pavotube II 30X - 1 Light kit –
DKK 4849:-

Nanlite Pavotube II 60X - 2 Light kit – DKK 16699:-

Kontakt odd.bergsto@focusnordic.no for flere oplysninger

 

Vigtigste specifikationer

 

  • Ultrabredt farvetemperaturområde på 2.700K-12.000K
  • Kabeltilsluttet DMX/RDM giver mere stabil kontrol.
  • Trådløs kontrol
  • 15 forprogrammerede specielle lyseffekter
  • Tre modeller – 15x (61 cm), 30x (122 cm), 60x (244 cm)
  • T12-kompatibel
  • Tre 1/4-20-gevind
  • Nem kontrol med den nye app Nanlink
  • Ny Nanlink Box WS-TB-1 kan kontrollere enheder via både Bluetooth og 2.4 GHz-frekvensen
  • LED-rør af typen RGBWW


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise