2020-04-28 09:53Presse meddelelse

Et lys skabt til at dække den moderne fortællers behov

Et af de mest omtalte lysprodukter i den seneste tid har været det kraftige og spændende RGBWW LED-lysrør fra NanLite: PavoTube. Et kompakt, alsidigt og kraftigt lysrør til indholdsproducenter pakket med kreative effekter og nemt at bruge. Nu er tiden kommet til et nyt familiemedlem i PavoTube-serien. PavoTube II 6C RGBWW LED Tube Light er et helt nyt LED-lys fra NanLite, der er designet til at være mindre og mere fleksibelt og derfor altid passer i din kamerataske.

 

Med sin kompakte størrelse og magneter i begge ender kan PavoTube II 6C bruges overalt!

Ideelt til studiet og til filmoptagelse on location. Lyset får strøm fra det indbyggede litium-ion-batteri. Det indbyggede batteri har en kapacitet på over 1 time ved fuld udnyttelse, og du kan takket være et enestående design hurtigt placere PavoTube II 6C i alle vinkler og stadigvæk have et jævnt blødt lys. Standardbeslaget på 1/4"-20 i begge ender giver dig mulighed for at fastgøre PavoTube på alt moderne foto-/videoudstyr.

Ud over 15 forskellige forprogrammerede effekter kommer PavoTube II 6C også med en CRI på 95 og en TLCI på 97. Det giver perfekt farveægthed med en bred farvetemperatur fra 2700-7500K med avancerede indstillinger af grøn og magenta i CCT-tilstand og valget mellem mere end 36.000 statiske lysfarver i HSI-tilstand.

 

PavoTube II 6C kommer til Juni. vejledende udsalgspris på 849.- inkl. Moms.

 

Flere oplysninger kan fås ved at kontakte odd.bergsto@focusnordic.se

 

Vigtigste specifikationer:

  • Kompakt og slankt design
  • Brugervenlig
  • Farvetemperatur 2700K-7500K
  • CRI-værdi på 95 og en TLCI på 97
  • 15 forudprogrammerede effekter.

 

 

 

 

 


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise