2021-06-15 06:00Presse meddelelse

Et filter til historiefortælleren – Black Mist filtre fra NiSi

NiSi har længe været en af verdens førende producenter af optiske filtre til fotografi og video. Nu har NiSi udviklet en ny serie af cirkulære filtre, NiSi Black Mist filtre, der skaber en blød og pastelagtig kvalitet til lyset.

Black Mist filtre blev tidligere hovedsageligt anvendt af filmproducenter og som et cinema-filter til matte boxes, men fås nu som et cirkulært filter i størrelser fra 49mm til 82mm. Filtret føjer en ekstra dimension og karakter til dine billeder. Lyskilderne spredes på en behagelig måde, og skygger beholder deres nuancer og sorte dybde. Samtidig mindskes kontrasten, og rynker og pletter udviskes, hvilket gør filtret særdeles egnet til portrætfotografering.

 

Filtrene kan fås fra juni måned.

 

Vejledende udsalgspris for NiSi Filter Black Mist 1/8 72mm er DKK 799:-

 

De vigtigste specifikationer

  • Skaber en blød og pastelagtig lyskvalitet
  • Har et ekstra lag sorte pletter
  • Medfører kun et lavt tab af detaljer i billedet sammenlignet med traditionelle spredningsfiltre
  • Rammen er fremstillet af messing, og filteret er nemt at skrue på og af dit objektiv
  • Fås i følgende størrelser: 49, 67, 72, 77 og 82 mm med tre forskellige styrker: 1/2, 1/4 og 1/8


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise