2021-06-02 12:30Presse meddelelse

Er du den nye ambassadør for Ricoh GR?

Ricoh GRRicoh GR

Ricoh GR er et af de mest ikoniske gadekameraer, der nogensinde er lavet. Det er med sine rødder i den analoge æra mange gadefotografers førstevalg af kamera. Vi søger efter fotografer og content creators, der brænder for gadefotografi og historiefortælling.

 

Din opgave som ambassadør for Ricoh GR er at repræsentere mærket, dele din portefølje og inspirere andre til at skabe og opsøge historier og oplevelser. Under din periode som ambassadør for Ricoh GR får du et kamera og alle nødvendige redskaber til at fortælle dine historier stillet til rådighed.

 

Sådan ansøger du

Vi søger efter fotografer og content creators, der er bosiddende og aktive i følgende lande: Sverige, Danmark, Finland, Letland, Litauen og Norge.

 

Send din ansøgning til ambassador@focusnordic.com med følgende oplysninger:

  • Præsentation af dig selv og din fotografiske baggrund
  • Beskriv din fotografiske stil
  • Det fotoudstyr, du bruger i dag
  • Portefølje med 5-10 billeder, der er taget og redigeret af dig (jpg-format, maksimal filstørrelse 3 MB)
  • Link til din profil på Instagram
  • Link til din blog, websted eller anden relevant platform

 

Din ansøgning skal være os i hænde senest 30. juni 2021.

 

Læs mere

 

Om Ricoh

Ricoh Pentax, der blev grundlagt i 1919, er en af de mest velrenommerede og erfarne kameraproducenter i verden. Ricoh Pentax leverer systemkameraer og kompaktkameraer i verdensklassen på baggrund af en lang erfaring i kameraindustrien med at skabe innovative tekniske løsninger.


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise

Relaterate medie