2013-04-02 09:45Presse meddelelse

Endnu en sporty foto-rygsæk fra Lowepro

null

Lowepro, som for nylig lancerede en linje af rygsække designet til sportsfotografer, Photo Sport kommer nu med endnu en model i serien; denne gang en 30-liters rygsæk til professionelle fotografer og avancerede amatører.

Ligesom de andre modeller i serien, er rygsækken meget let, hvilket gør den velegnet til  forskellige sportsaktiviteter, såsom cykling, skiløb og bjergbestigning, etc. Med nem tilgang til kameraet, uden at man behøver at tage rygsækken af, giver det mulighed for at tage de billeder, som ellers ikke var blevet skudt.

Rygsækken har et kamerarum med "Ultra-Cinch Chamber", som er en smart løsning til at holde kameraet stille, selv under mere voldsomme og hæftige aktiviteter. Hele kamera interiøret kan tages ud og Lowepro’s klassiske All-weather cover er naturligvis indbygget.

"Lige siden vi lancerede den første Photo Sport rygsæk i 2011, har vi modtaget anmodninger om en større version, og nu er den kommet. Dette vil uden tvivl blive manges nye favorit, "siger Lars Ericson, Product Manager hos Focus Nordic.

30 liters beskyttet opbevaring

Trods hele 30-liters opbevaringsplads vejer tasken kun 1,7 kg og kan fx rumme: En større SLR- model med batterigreb og monteret 70-200mm F / 2,8 objektiv, oplader, flash eller andet tilbehør, to liters væskebeholder (medfølger ikke) , trekkingstave og andre personlige ejendele.

Komfortabel at have på

Selen kan justeres til at give optimal komfort og støtte for både høje og lave.

Pris og tilgængelighed

Photo Sport 30L AW kan findes hos velassorterede forhandlere fr.o.m. april og kommer til at koste ca: 2000,- inkl. moms.

For mere information kontakt Malene Strange Jacobsen: malene.jacobsen@focusnordic.dk

 

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Carl Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, B+W, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath