2014-05-12 13:00Presse meddelelse

Endelig god lyd på din action-optagelse

null

Action-kameraer er et segment, som vokser lynhurtigt, og det samme gælder markedet for tilbehør til dem. At dokumentere når man hænger, klatrer, hopper og drøner rundt, er blevet en selvfølgelighed, og det bliver for det meste rigtig gode filmklip, men desværre har lyden ikke samme høj kvalitet. Man kan naturligvis lægge speak på sin film bagefter, men det bliver ikke det samme som live speak. Lydspecialisten MyMyk lancerer sin løsning på dette, nemlig mikrofonen SportsMyk.

Med SportsMyk er din speaker-stemme live, samtidig med at du videofilmer din action-aktivitet”, siger Lasse Ericson, Nordic Product Manager hos Focus Nordic. ”Man sætter den nemt fast på tøj eller hjelm, så den ikke kommer i vejen ved ekstreme aktiviteter, og den vejer kun 26 gram. At få en video-speak i god kvalitet med den ægte indlevelse, som en live-optagelse skaber, giver denne type film en helt ny dimension”.

Dens robuste og diskrete konstruktion begrænser uønsket lyd, som normalt forbindes med lydoptagelse på action-kameraer. Den fleksible arm gør, at den kan placeres tæt på munden, og du undgår lydløse ”mikro-pauser", der opstår ved kropskontakt. Den kan også monteres i flere forskellige positioner, der gør den anvendelig til mange formål, som fx:

• BMX og action-cykling
• Motorsport
• Ridning
• Vintersport
• Skateboard
• Bjergklatring
• Faldskærmsudspring

Pris og tilgængelighed
SportsMyk er på markedet nu til en vejl. udsalgspris på DKK 450,-

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak, Polaroid og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath