2022-06-16 06:00Presse meddelelse

En kraftfuld allrounder til Fuji X mount fra Tamron

Tamron 17-70mm f/2.8 Fuji XTamron 17-70mm f/2.8 Fuji X

Tamron introducerer en kompakt allround-zoom til Fujifilm, med fremragende billedkvalitet og en stor blænde på F/2,8 i hele zoomområdet.

 

Det nye Tamron 17-70mm F/2.8 Di III-A VC RXD er et alsidigt allround-objektiv, der fungerer godt i en række forskellige situationer. Det er kompakt, let og med et zoomområde, der passer til de fleste typer fotografering. Takket være den alsidige brændvidde fungerer det fantastisk til landskabsfotos i vidvinkeltilstand og skarpe portrætter med en cremet bokeh i teletilstand. Objektivet har også en minimum brændvidde på 19 cm, der gør det velegnet til makrofotografering. På trods af alt dette har det også en fantastisk blænde på F/ 2,8 over hele zoomområdet.

 

Objektivet er udstyret med Tamrons populære RXD steppingmotor, der giver en hurtig og præcis autofokus med glidende fokusovergange. Alt dette sammen med en minimal Focus breathing gør det lige så perfekt til både fotografering og video.

17-70mm F/2.8 anvender Tamrons højt ansete, proprietære VC-billedstabilisering for at maksimere objektivets naturlige optiske ydeevne. Den reducerer den forringelse af billedkvaliteten, der skyldes mindrekamerarystelser, som ofte vil forekomme under håndholdte optagelser med langsom lukkerhastighed under dårlige lysforhold

Under videooptagelser forbedres billedstabiliseringens ydeevne i forhold til konventionelle modeller takket være udnyttelse af AI-teknologi.

 

Den optiske konstruktion af 17-70mm F2.8 består af 16 elementer i 12 grupper. To GM-elementer (Glass Molded Aspherical) og et hybrid asfærisk linseelement er præcist arrangeret for at opretholde højopløsningsydelse fra kant til kant.

Objektivet har en fugtbestandig konstruktion og Fluorin-belægning gør frontlinsen smuds- og vandafvisende og dermed brugbar selv under barske vejrforhold.

 

Priser og levering

 

Det nye objektiv vil blive leveret fra midten af juli 2022

Den anbefalede udsalgspris er DKK 7.149,- inkl. moms    

 

For mere information, kontakt venligst karsten.rath@focusnordic.com

 

Nøglefunktioner

 

  • Kompakt – 119.6 mm lang
  • Stor blænde på f/2.8 i hele zoomområdet
  • MOD 19 cm
  • Modstandsdygtig over for fugt
  • 9 blændeblade som giver en cremet bokeh


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, Kowa, Celestron, LumeCube, Polariod, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise