2013-02-15 09:00Presse meddelelse

En god nyhed for sort/hvid-fotografen

null

Interessen for sort/hvide-fotografier synes at være større end nogensinde, men enhver, der har forsøgt at lave prints med moderne teknikker, har sikkert oplevet nogle vanskeligheder. Med det nye inkjet-papir Prestige Gold Mono Silk gør Ilford det lettere at opnå gode resultater.

Ilford Galerie Prestige Gold Mono Silk

Et professionelt papir designet til at opnå det samme udtryk som de traditionelle sort/hvide-fotografier. Ilford har brugt sine 130 års erfaring med analog og digital fotografering, til at udarbejde et papir, der giver den helt rigtige fornemmelse.

Papiret har en fiberbase som giver en rigtig dyb sort, samtidig med at højlys og alle nuancer derimellem gengives korrekt. Papiret er syrefrit hvilket giver den længst mulige holdbarhed.

Kompatibilitet

Papiret fungerer godt både med dye-blæk (vandbaseret) og pigmenteret blæk, og fås både i ark og ruller. Papiret kan anvendes til alle printere uanset fabrikat.

Farveprofiler

Som til andre typer Ilford papir er der gratis ICC-profiler tilgængelige, til stort set alle printermodeller. Download på: www.ilford.com.

Pris og levering

Papiret findes allerede i handlen i følgende størrelser og pakker:

Ark:

A4 25 blad  Ca. pris: 199,-

A3+ 25+10 blad Ca. pris: 520,-

Ruller:

43,2cm x 12m  Ca. pris: 749,-

61cm x 12m Ca. pris: 1059,-

111,8cm x 12m  Ca. pris: 1939,-

127cm x 12m  Ca. pris: 2199,-

For mere information kontakt Malene Strange Jacobsen: malene.jacobsen@focusnordic.dk


Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Carl Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, B+W, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath