2022-03-08 07:00Presse meddelelse

En alsidig gimbal fra Zhiyun

Zhiyun Crane M2SZhiyun Crane M2S

I dag handler skabelse af kreativt indhold om fleksibilitet, bærbarhed og om at finde et unikt look. Det er netop, hvad den nye Crane M2S fra verdens førende gimbal-mærke, Zhiyun, tilbyder.

Uanset om du filmer Reels med en smartphone, står på ski med et actionkamera eller optager en YouTube-video med et spejlløst kamera, så er den nye Zhiyun Crane M2S en oplagt kamerastabilisator (gimbal) til dig.

 

Med sin vægt på kun 549 gram er Crane M2S meget bærbar - ligesom en smartphone-gimbal - men med kapacitet til at håndtere spejlløse kameraer som Sony A7SIII med små objektiver med fast brændvidde. Sammenlignet med standard Crane-M2-serien har den nye gimbal et super let hus kombineret med stærkere motorer og forbedrede akser, hvilket gør den til et must-have for filmskabere og andre content creators på farten.

 

En anden ny funktion er et ultrahvidt lys, der er indbygget i kamerastabilisatoren. Ved hjælp af teknologi til at forstærke lyset kan den producere over 1000 lumen lysstyrke inden for 2,8 m², hvilket er ideelt til at indfange motiver i billedet. Lyset har en farvetemperatur på 5500K, en CRI på 90+ og har fem justeringsniveauer. Det leveres med fire farvefiltre, der kan monteres, og som dermed giver dig et større kreative muligheder og mere kontrol.

 

Crane M2S er udstyret med den nyeste quick-release-teknologi, som tidligere kun blev brugt i deres flagskibs gimbals, et V-formet design af quick-release, der giver bedre arbejdseffektivitet, mens dobbelte sikkerhedslåse sikrer, at udstyret altid forbliver fastgjort, når du har brug for det.

 

Et kompakt og fleksibelt design med intuitiv betjening gør kamerastabilisatoren meget nem at håndtere i alle situationer. Et display på 0,66-tommers viser status og driftsparametre i realtid for både kameraet og gimbal.

M2S understøtter USB PD til hurtig opladning på op til 12 W via USB-C-stikket, og en fuld opladningstid kan opnås på kun 100 minutter, hvilket giver Crane M2S mulighed for at køre i op til 10 timer (afhængigt af indstilling).

Understøttede kameraer kan tilsluttes direkte via USB-C-kabel til at aktivere styring af udløseren og levere op til 5V/1A strøm direkte til kameraet, hvilket forlænger dets batterilevetid.

 

Pris og levering

 

Den nye gimbal kan leveres med det samme.

Vejledende udsalgspris:

Zhiyun Crane M2S DKK 2 299,00;-.

Zhiyun Crane M2S Combo DKK 2 949,00;-.

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst lasse.ericson@focusnordic.se

De vigtigste specifikationer

  • Super let hus (549 gram)
  • Kompakt
  • Stærkere motorer og forbedrede akser
  • Ultra-stærkt lys indbygget i kamerastabilisatoren
  • Forskellige optageindstillinger tilgængelig: Pan Follow, Follow, Lock, POV, Vortex, Go, osv.
  • Zhiyuns Quick Release 4.0 teknologi
  • Understøtter USB PD til hurtig opladning
  • Kan forsyne et kompatibelt kamera via USB-C med strøm

 


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise