2016-06-08 15:00Presse meddelelse

DxO opgraderer OpticsPro til version 11 og giver sit kamera, DxO ONE, nye funktioner

null

DxO, verdensførende når det gælder software til avanceret billedbehandling og hvis teknik findes implementeret i mere end 300 millioner produkter verden over, opgraderer nu sin prisbelønnede RAW-konverter OpticsPro til version 11.

Samtidig lanceres også en ny version af app’en til DxO ONE. Den nye app opdaterer automatisk kameraets firmware og giver den nye funktioner.

Støjreduktion når et nyt niveau i OpticsPro 11

DxO PRIME, som er teknikken til støjreduktion i OpticsPro og branchestandarden for støjreduktion, bliver kraftigt forbedret i denne version, PRIME 2016. Den får også en række værktøjer til automatisk korrektion. Med nogle enkelte klik forbedres billeder, som det ellers ville have krævet stor viden og meget tid at behandle.

DxO Prime 2016, bedre og hurtigere

DxO Optics Pro 11 indeholder PRIME 2016, som er både bedre og hurtigere end tidligere versioner, og som kan foretage støjreduktion i billeder taget med højere ISO end tidligere. Støjreduktionen gøres sådan så tonede, detaljerede dele i billedet, samt uskarpheder (bokéh) bevares. Også detaljer i mørke dele af billedet bevares, og hele støjreduktionen foretages automatisk, idet kameraets metadata aflæses.

Trods kraftige forbedringer af funktion og kvalitet er hele processen op til 4x hurtigere end tidligere.

”Den nye DxO PRIME støjreduktion er ganske enkelt forbløffende, ” siger Mike Mezeul, professionel fotograf, ”den giver mig mulighed for at tage billeder med rigtigt høje ISO-værdier, og tilmed opnår jeg detaljerige billeder helt uden støj.”

Automatisk ”spotvejet” korrektion

Ingeniørerne hos DxO har skabt et nyt forbedret værktøj, som benytter ansigtsgenkendelse til at lægge en optimal farvetone over hele billedet. Det giver et perfekt dynamisk omfang med ansigtet som udgangspunkt. ”DxO har gjort det igen,” siger Camilla Ferrari, professionel fotograf og DxO-ambassadør, ” ved at anvende ansigtsgenkendelse giver den nye funktion en stor mængde smart lys, hvor det behøves, og gør personerne i mine billeder mere naturlige at se på”.

Flere forbedrede funktioner inklusive fuldskærmsfunktion

DxO OpticsPro 11 får også en række andre nye funktioner:

  • Auto Microcontrast Mode, som med et klik skaber billeder med passende kontrast uden at påvirke ansigter og støjniveauer.
  • Selective Tone Control, som giver et mere naturligt resultat og gendanner detaljer i skygger og lyse områder.
  • En ny anti-rød-øje-funktion koblet til ansigtsgenkendelse kan nemt fjerne røde øjne på flere personer/billeder med et klik.
  • Ny fuldskærmsfunktion til at vurdere billeder uden forstyrrende paletter, men hvor man nemt frasorterer eller bedømmer sine billeder.

Understøtter flere kameraer

OpticsPro aflæser billedernes metadata og beder dig downloade et indstiksmodul til præcis din kamera/objektiv-kombination. Med dette modul opnår man automatisk den rette korrektion af; distortion, kromatisk aberration, vignettering og objektivets skarphedsegenskaber. Med denne nye version er flere kameraer blevet tilføjet, bl.a. Nikons nye flagskib D5. I alt understøttes nu mere end 28.000 kamera/objektiv-kombinationer.

Nye funktioner for DxO ONE

Den nye version af DxO ONE App, v1.4, som er tilgængelig gratis på AppStore nu, giver alle DxO ONE-kameraer nye funktioner.

Disse er kommet til efter værdifuld feedback fra fotografer verden over, og et eksempel på hvordan DxO ONE er et produkt som bliver bedre og bedre, uden at forbrugeren nødvendigvis skal købe et nyt kamera.

De nye funktioner i version 1.4:

  • Mulighed for via app’en at lægge copyright-info ind, som havner i billedernes Exif-data.
  • Funktion til at lægge vandmærker på billederne direkte i kameraet.
  • Ny og renere grænseflade med endnu hurtigere adgang til alle indstillinger.

”Præcis som mit DSLR-kamera og mit etbensstativ er DxO ONE blevet en vigtig del af min arbejdsgang, ikke mindst på grund af muligheden for direkte at dele billeder med bl.a. opgavestiller. ” siger John Thawley, kendt motorsportsfotograf. ”Med de nye funktioner for copyright og vandmærke kan jeg nu ikke bare dele hurtigt, jeg har også sikkerhed for at mine billeder ikke anvendes uden min godkendelse.”

Pris og levering

DxO OpticsPro 11 kommer i to versioner, Essential og Elite, til både PC og Mac. Levering starter i løbet af juni måned og vil blive solgt til en introduktionspris hele sommeren:

  • DxO OpticsPro 11 Essential Edition. Introduktionspris DKK: 799,-
  • DxO OpticsPro 11 Elite Edition. Introduktionspris DKK 1.199,-
  • DxO ONE APP. Gratis på AppStore

Hvis man har købt en tidligere version efter 1. april 2016 kan man opgradere uden omkostninger via DxO’s hjemmeside www.dxo.com

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax, Polaroid og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Joby, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak, Polaroid og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath