2015-12-08 15:00Presse meddelelse

DxO ONE får nye stærke funktioner via ny software-opdatering

null

DxO ONE, det lille kamera med professionel kvalitet til iPhone, som netop er blevet leveret til de første kunder i Norden og Baltikum, får nu en række nye spændende funktioner.

DxO ONE er et utroligt kompakt, men overraskende sofistikeret kamera, som kan tilsluttes direkte til din iPhone og iPad, så du øjeblikkeligt kan dele billeder i høj opløsning med familie, venner og følgere på de sociale medier. Med et hurtigt objektiv i høj kvalitet og en stor 1” sensor beviser DxO ONE, at det er muligt at tage fantastiske billeder — selv i svagt lys — med et kamera, som er mindre end grebet på et DSLR-kamera.

De første anmeldelser er begyndt at tikke ind, og flere er meget positive; fx nedenstående anmeldelse fra John Thawley, som har taget en række innovative billeder for firmaer som Ferrari, Jaguar, Lexus og Maserati. Han siger:

“Det er blevet helt naturligt for mig at bruge kameraet – det er sindssygt godt. Jeg havde aldrig forestillet mig at stå i pitten ved en større sportsbegivenhed og kunnet levere PR-billeder fra et pit stop, bogstaveligt talt få sekunder efter, at bilen er kørt ud. Jeg er også imponeret over DxO-teamet og deres imødekommenhed over for feedback og forslag. Det er skønt at arbejde med et firma, der lytter, og jeg glæder mig til at se, hvad DxO ONE-teamet kommer med næste gang.”

Hvad er nyt i app version 1.2

Den nye app version 1.2 er en stor opgradering, som giver kameraet endnu flere teknologiske nyheder, fx:

  • Muligheden for øjeblikkelig adgang til avancerede optageparametre og billedinformation med et enkelt swipe.
  • Serieoptagelse giver brugeren mulighed for at tage flere billeder efter hinanden blot ved at trykke på udløserknappen.
  • Den manuelle fokustilstand giver nu adgang til information om dybdeskarphed med et enkelt klik, og mulighed for at flytte forstørrelsesluppen for præcis fokusering.
  • Lukkerhastighedsintervallet er blevet udvidet, så der kan optages endnu hurtigere bevægelse (1/20000) og længere eksponering i svagt lys (30s).
  • I videotilstand er der nu fuld manuel kontrol over blænde, ISO, hvidbalance etc.
  • Der kan nu tages selfies i alle optageindstillinger og -tilstande, herunder video.
  • Ny følge-app, hvor brugeren kan fjernudløse DxO ONE-kameraet via sit Apple Watch (ny separat app).

Denne første større opgradering vil ikke blive den sidste. DxO ONE’s konstruktion og unikke integration med iPhone gør det muligt løbende at forbedre enheden, præcis som vi er vant til med vores smartphones.

Vigtig feedback fra DxO’s hurtigt voksende community af fotografer, som fx John Thawley, kan indbygges og derefter hurtigt distribueres. Derfor kan DxO ONE-ejere se frem til et kamera, som vil udvikle sig over tid.

Pris og tilgængelighed

DxO ONE er på markedet nu til en vejl. udsalgspris på DKK 4.699,-

DxO ONE iOS app update og Apple Watch app kan downloades gratis i iTunes App Store. Ny firmware, som også er tilgængelig på samme tidspunkt, kan nemt downloades via app’en og installeres på DxO ONE.

I en begrænset periode leveres DxO ONE med gratis licens til DxO OpticsPro (ELITE Edition) og DxO FilmPack (ELITE Edition).

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax, Lytro, Polaroid og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak, Polaroid og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath