2020-12-03 07:01Presse meddelelse

Det bedste allround-objektiv fra Tamron er kommet

Det nye objektiv 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXD fra Tamron kombinerer det bedste af mange verdener. Objektivet er kompakt og let og har et zoomområde, der passer til de fleste typer af fotografering fra landskaber i vidvinkel til portrætter med en cremet bokeh. Den fremragende nærgrænse til motiver tæt på gør også objektivet velegnet til makrofotografi. Hertil kommer, at Tamron byder på en blænde på f/2.8 i hele zoomområdet!

 

Tamron er en af de mest konkurrencedygtige producenter af objektiver til Sonys full-frame system med E-fatning. Nu er tiden kommet til et kompakt allround-objektiv, der er specielt udviklet til Sonys A6000-serie med APS-C-sensorer. Ydelsen og byggekvaliteten er høj, ganske som Tamrons øvrige objektiver til Sony.

 

Det nye objektiv starter med en vidvinkel på 17mm, der er velegnet til landskabs- og arkitekturfotografering, og går op til 70mm, der er fremragende til portrætbilleder. Brændviddeområdet gør objektivet til verdens første lysstærke f/2.8-zoomobjektiv til systemkameraer med APS-C-sensorer, der opnår en zoomfaktor på 4.1x.

 

Objektivet kommer med Tamrons VC-billedstabilisering (Vibration Compensation), der minimerer rystelser, samt en mikroprocessor, der udelukkende bruges til billedstabiliseringen. Resultatet er en hurtigere og mere præcis autofokus og en mere ensartet og effektiv billedstabilisering.

Billedstabiliseringen er desuden specielt optimeret til videooptagelser, da VC-billedstabiliseringen udnytter kunstig intelligens under optagelse af videoer. RXD-stepmotoren giver en blød, men alligevel hurtig autofokus, og virker fremragende til både foto og video. Den er kompatibel med mange kameraspecifikke funktioner, herunder hurtig hybrid autofokus og øjenprioriteret autofokus (Eye AF).

 

Optisk konstruktion 

Det nye 17-70mm f/2.8-objektiv er konstrueret af 16 elementer i 12 grupper. To linseelementer i formstøbt asfærisk glas og et hybridt asfærisk linseelement er præcist placeret for at opretholde en ydelse med høj opløsning fra kant til kant. Blænden på f/2.8 består af 9 lameller, der giver en cremet bokeh. Zoomobjektivet kan takket være den fantastiske optiske konstruktion fokusere næsten helt ned til en afstand på 0,19 m, hvilket gør objektivet fremragende til makrofotografering.

 

Objektivet er modstandsdygtigt over for fugt og har en fluorbelægning, der giver ekstra beskyttelse, som gør det muligt at bruge objektivet selv under barske vejrforhold. 

 

Pris og levering:

Objektivet kan leveres i januar 2021 til en vejledende udsalgspris på kr: 6 749,- inkl. moms.

Flere oplysninger fås ved at kontakte karsten.rath@focusnordic.dk

 

Vigtigste specifikationer:

  • Ideel til alle typer fotografering og video
  • F/2.8-blænde med høj lysstyrke i hele zoomområdet
  • Filterstørrelse på 67mm som andre Tamron-objektiver til Sony E-fatning
  • Modstandsdygtig over for fugt
  • Udviklet til Sony APS-C-sensorer
  • Vejer kun 525 gram


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk

Kontakt personer

Mikael Westheimer
Country Manager
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Sales & Key Account Manager
Henrik Heise