2016-02-04 10:00Presse meddelelse

Billig livsforsikring for bådfolk

null

En rigtig god kikkert på havet er en god livsforsikring!

Steiner, som er kendt for sine robuste og lysstærke kikkerter til maritimt brug, har opdateret sin prestigemodel, Commander. Commander har i mange år været klassificeret som den bedste marinekikkert, der kan fås, og nu styrker man den position med en række forbedringer. Commander vil blive vist frem på forårets bådmesser i Norden.

Steiner marinekikkerter

Steiner har i mange år været synonym med marinekikkerter. Deres modelprogram er skræddersyet til maritimt brug med modeller, som kan tåle en hård medfart i form af stød, fugt og saltvand, samtidig med at de er lysstærke nok til at kunne fungere i skumring og daggry.

Steiner Commander

Commander er Steiners flagskibsmodel og udgør et pålideligt værktøj til søfolk med behov for det bedste udstyr. Den nye Commander er forbedret på en række punkter i forhold til den tidligere model.

  • Ny avanceret antirefleksbehandling, Steiner Diamond Marine, forbedrer den allerede enestående lystransmission, hvilket giver et perfekt billede, selv under meget dårlige lysforhold. Selv i så dårligt lys, at det menneskelige øje ikke længere ser noget, kan man opfatte objekter med detaljer i en Commander.
  • Endnu bredere synsfelt. Forbedret 15%, hvilket giver 145 meters synsfelt ved 1000 meters afstand.
  • Ny gummibeklædning, som giver et væsentlig bedre greb og mindsker risikoen for, at kikkerten glider rundt i båden.

Designet

Steiner Commanders klassiske optiske konstruktion med individuel skarphedsindstilling giver et godt 3D-billede med stor dybdeskarphed. Det gør det nemmere at finde objekter og bedømme afstand. Dette er særlig vigtigt under svære vejrforhold og høj sø.

Pris og levering

Commander er i butikkerne nu til følgende vejledende udsalgspriser:

Steiner Commander 7x50: DKK 9.299,-

Steiner Commander kompas 7x50: DKK 9.999,-

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax, Polaroid og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Joby, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak, Polaroid og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath