2014-03-04 09:01Presse meddelelse

Avanceret flash i miniformat

null

Japanske Nissin introducerer en rigtig lille flash, som trods sin størrelse er i konkurrence med betydeligt større og tungere modeller. Nissin i40, som modellen hedder, er kun 85 mm høj inklusive flashfod, men har alligevel et ledetal på hele 27 (ved 35mm & ISO100).

Avancerede funktioner

Trods sin størrelse og beskedne vægt på bare 203 gram har Nissin i40 professionelle funktioner som fx trådløs TTL, synkronisering ned til 1/8000 sekunds lukkertid, LED-lys til optagelse med regulering af lysstyrke i 9 trin. Flashhovedet kan drejes både vertikalt (90º) og horisontalt (180º). En flashfod i metal forstærker den professionelle fornemmelse.

Automatisk zoomreflektor

Den indbyggede zoomreflektor dækker et zoomområde på 24-105 mm og justeres automatisk efter hvilken brændvidde, der sidder på kameraet. Reflektoren har også en indbygget vidvinkelskive, som giver et meget blødt lys, og som gør, at et objektiv ned til 16mm vidvinkel belyses.

Specifikationer

Fatninger:  Canon, Nikon, Sony & FourThird
Ledetal (i meter):  27 (ved 35 mm zoom og ISO 100)
Zoomområde:  24-105 mm (fra 16 mm med vidvinkelskiven)
Batterier:  4 stk. AA
Genladetid:    0,1 ­– 4 sekunder
LED-lys brændetid:  3,5 time ved fuldt opladede batterier
Brændetid:  1/800 – 1/20.000 sekund
Farvetemperatur:  5600 Kelvin
Eksponeringskontrol:  E-TTLII / E-TTL (Canon), iTTL (Nikon), PTTL (Sony), TTL (FT)
Trådløse funktioner:  Trådløs TTL-slave & trådløs slave uden TTL
EV-kompensation:  -2 – +2 i halve trin
Eksponeringskontrol:  Synkronisering med første eller andet gardin, højhastigheds-synkronisering, røde-øjne-reducering, synkronisering med lang lukkertid (hvis dette understøttes af kameraet), FE/FV-lås (indstilles på kameraet).
AF-hjælpelys:  0,7 – 5 meter
Manuel effektindstilling.:  1/256 – 1/1
Videolys:  LED med indstilling af styrke i 9 trin
Størrelse (HxBxD):  85x61x85 mm
Vægt:  203 gram (uden batterier)

Pris og tilgængelighed

Nissin i40 kommer på markedet i april til en vejl. udsalgspris på DKK 1.649,-

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath