2018-01-26 11:00Presse meddelelse

Avancerede kamerabevægelser med ny Zhiyun Crane Plus

null

Efterfølgeren til den populære kamerastabilisator Zhiyun Crane V2 kan klare endnu tungere belastninger op til 2,5 kilo. De største forbedringer er dog de nye funktioner til at programmere bevægelser, timelapse samt motivsporing.

Når du vil optage flotte og rolige videosekvenser håndholdt, er kamerastabilisatorer, de såkaldte gimbals, en fantastisk løsning. Den nye Zhiyun Crane Plus tilføjer desuden mange ekstra funktioner, der gør den til et fremragende, alsidigt værktøj til både filmskabere og fotografer.

POV-funktion til actionscener

Crane Plus forbedrer ydelsen af forgængeren, Crane V2, og kan nu klare udstyr med en vægt på op til 2,5 kg, hvilket gør det muligt at håndtere alt fra avancerede kompaktkameraer til videokameraer, systemkameraer og endda et spejlrefleks med et lysstærkt zoomobjektiv monteret. De genopladelige batterier har tilstrækkelig med strøm til, at gimbal-stabilisatoren kan fungere i 12 til 18 timer.

Stabilisatoren kan bevæges frit i 360 grader i alle tre akser uanset, om behovet er vipning, panorering eller rulning. En helt ny POV-funktion kan bruges til at fastholde en fornemmelse af bevægelse og action, når man optager scener med masser af fart som skiløb, skateboard eller lignende. Stabilisatoren giver kameraet mulighed for at vippe op til 45 grader – et såkaldt "dutch tilt" - mens billedet holdes stabilt og roligt.


Styr dit kameras bevægelser

Det er nu blevet meget nemmere at lave timelapse-videoer, takket være nye muligheder for at programmere kamerabevægelserne i Crane Plus. Med Motion Memory kan man indstille og gemme en række bevægelser til fremtidig brug og endda få stabilisatoren til automatisk at optage billeder med bestemte tidsintervaller efter dit ønske *. Motion Memory er en avanceret funktion, der gør det nemt at gentage den samme slags optagelse igen og igen.

Lige så imponerende er den nye Night Lapse-funktion, som gør det muligt at optage stabile eksponeringer over længere tid med programmerbare bevægelser *. Det er en fantastisk funktion til at fange stjernespor på en nattehimmel, optage trafikkens lysbevægelser om natten eller skabe en timelapse-film af et måneoplyst landskab!
* Virker med kameraer fra Sony og Panasonic via de medfølgende kabler til kamerastyring


Intelligent motivsporing

Ved hjælp af en smartphone og Zhiyun ZY Play-appen kan du få Crane Plus til automatisk at følge et bevægeligt motiv. Tegn på telefonens skærm en firkant omkring motivet eller personen, du vil følge, og Crane Plus sørger for, at det altid befinder sig indenfor billedrammen. Den intelligente motivsporing fungerer godt, uanset om du skyder action eller selv bevæger dig rundt om et stationært motiv!


Joystick og kamerakontrol

Det er nemt og hurtigt at fastspænde kameraet til stabilisatoren, og du finder et smart kontrolpanel i det robuste håndtag med et joystick til at styre stabilisatorbevægelserne manuelt. Der er også et zoomhåndtag samt en optage/udløserknap. Et standardgevind på ¼” i bunden af håndtaget kan bruges til at montere Crane Plus på det medfølgende ministativ eller et andet stativ efter eget ønske.

Pris og levering:

Zhiyun Crane Plus kan leveres nu.

Detailpris: 4,995,- DKK

Der medfølger et ministativ, batterioplader, kabler til kamerakontrol (Sony og Panasonic) samt en Y-formet objektivmontering (Lens Mounting Clamp) i prisen.


For yderligere information: henrik.wernbo@focusnordic.seNøglefunktioner med Zhiyun Crane Plus

 • 3-vejs motorstyret stabilisator, kan klare udstyr på op til 2,5 kg
 • 360 graders rotation i alle tre akser (vipning, panorering og rulning)
 • Indbygget kamerastyring til Sony og Panasonic
 • Programmerbare kamerabevægelser med Motion Memory
 • Night Lapse kombinerer timelapse-optagelser med langtidseksponeringer
 • POV-funktion med 45 graders synkroniseret rulning til actionsekvenser
 • Intelligent motivsporing via en smartphone og ZY Play app
 • Kontrolpanel med joystick, zoomhåndtag og optage/udløserknap
 • Op til 18 timers brug med genopladelige Li-Ion batterier
 • Det er nemt og hurtigt at montere et kamera.
 • Standard stativgevind (1/4”), ministativ medfølger


Specifikationer

Type: 3-akslet kamera-stabilisering (gimbal)
Vinkelområde vipning: 360° (ubegrænset)
Vinkelområde panorering: 360° (ubegrænset)
Vinkelområde rulning: 360° (ubegrænset)
Afvigelse med stillestående motiv: +/-0,01-0,03°
Afvigelse med bevægeligt motiv: +/-0,05-0,2°
Anbefalet kameravægt: 350 - 2500 gram
Driftstid per opladning: 12-18 timer (balanceret kamera)
Driftsspænding: 6,8-12,6 V
Batteritype: 2x Lithium-ion-batterier, type 26500
Opladningstid: 3 timer
Temperaturområde: -10 - +45°C
Dimensioner: 173 x 188 x 374 mm
Vægt: 950 gram
Særlige funktioner: Motion Memory, POV-funktion, Intelligent motivsporing, Night Lapse
Øvrige: Joystick, zoomhåndtag og optage/udløserknap. Micro USB-stik til kamerakontrol (Sony og Panasonic). Standard stativgevind (1/4 ") i bunden. Kompatibel med ZY Play app (Android og iOS)

Inkluderet tilbehør: Manual, ministativ, Y-formet objektivmontering (Lens Mounting Clamp), batterier, oplader og kabler til kamerastyring (Sony og Panasonic)

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Ricoh/Pentax, Polaroid og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, Tamron, Velbon, Zeiss, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Joby, Samyang, RoadEyes, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak, Polaroid og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Kontakt personer

Kirstine Lindholm
Product Manager
Kirstine Lindholm
Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Karsten Rath
Business Development Director
Karsten Rath